Menu
Erotiek

Top 3 seksspeeltjes voor vrouwen

Onlangs hebben we samen met de webshop Easytoys onderzoek gedaan naar de populairste seksspeeltjes voor de vrouw. Heb jij al eens gebruik gemaakt van een seksspeeltje? Er is tegenwoordig zoveel keus dat er voor iedereen wel een speeltje is dat het best bij jou past.

Hieronder de top 3 van seksspeeltjes die in de eerste 3 maanden van januari het meest besteld zijn via de webshop:

  1. Vagina balletjes: Deze balletjes zijn om erotisch te genieten, maar hebben ook nog een positief effect op de gezondheid. Je traint er namelijk je bekken mee en deze zorgen er voor dat alles in de buik ondersteund wordt. Door ze regelmatig te gebruiken zul je ook ervaren dat je gemakkelijker een orgasme krijgt. Iets wat bij vrouwen vaak iets moeilijker is dan bij mannen.
  2. Dildo: Dit is een seksspeeltje dat al heel lang bestaat, maar ook van de Dildo zijn er tegenwoordig veel verschillende varianten. Klein, groot, op afstand bedienbaar. Genoeg varianten om lekker te genieten en ook af en toe af te kunnen wisselen.
  3. Vibrerende eitjes: Dit eitje heeft een zijdezachte coating en is afkomstig uit de EasyToys Mini Vibe Collection. Het vibrerend eitje is te bedienen met een afstandsbediening op en het tilt het voorspel naar een geheel ander niveau! Met dit eitje maak je jouw partner helemaal gek, dat is geen wonder! Kies maar uit een van de tien vibratiesnelheden en plaag haar oneindig lang. Of breng je haar liever snel tot een hoogtepunt? Jij bent in charge, de afstandsbediening werkt namelijk wel tot twintig meter. Dit paarse tril ei met afstandsbediening is zelfs onder water te gebruiken. Met dit speeltje beleven jij en je partner een overheerlijk (voor)spel!

Dus verwen jezelf ook eens en bestel één van deze toys!