Review TIP: Romantisch nachtje weg in een Kerk in België

Review TIP: Romantisch nachtje weg in een Kerk in België

Romantisch genieten in een schitterende locatie? Dat is wat u gaat beleven als u dit arrangement boekt in één van de mooiste locaties van Mechelen. In een voormalig klooster vindt u dit prachtige stijlvolle hotel.

Een buitengewone ervaring
Door de betoverende inrichting van Martin’s Patershof wordt elke bezoeker als het ware meegevoerd op een adembenemende reis doorheen tijd en ruimte. Zo baden alle kamers, dankzij de glasramen, in een hemels licht en kunnen de gasten in het kerkkoor genieten van hun ontbijt. Een onvergetelijke ervaring.

Wegdromen in luxe
In Martin’s Patershof zijn de 79 kamers onderverdeeld in 5 categorieën. Het romantische arrangement is op basis van een Charming hotelkamer:

Charming
De charming kamers liggen in het hart van de kerk. Maak van uw verblijf een hele belevenis en kies voor de prachtige architectuur die voor een authentieke sfeer zorgen of geniet van de glasramen die een regenboog aan kleuren geven. Voor een uiterst rustige nachtrust kan u genieten van onze bedden van Salus. Geniet ook van onze extra faciliteiten die we u in elke kamer aanbieden waaronder airco, een bureau, pay-TV, wifi, een minibar, een safe, een expressomachine en een badjas met slippers.

Het is eventueel mogelijk om het arrangement te upgraden naar een andere kamer.

Romantisch genieten
Romantisch genieten is bij ons geen probleem. Door de sfeer in het klooster waant u zich gelijk in de zevende hemel, maar ook in de omgeving in het hotel is er voldoende te beleven.

Mechelen is namelijk de gewezen hoofdstad van de Bourgondische Nederlanden en enige Vlaamse stad die 4 keer voorkomt op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. Deze stadtelt ongemeen veel schattige plekjes. Zowel pleintjes als grootse bouwwerken, leuke terrassen en hippe winkels, musea, kunstgalerijen, (natuur)parken, recreatiedomeinen,… Ook zeilers, windsurfers, minigolfers en vissers komen er aan hun trekken… Kortom, een stad met velerlei gezichten maar met een menselijke dimensie. Ga dus te voet of met de fiets op ontdekking uit…

Martins Patershof

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Dit arrangement heeft een gemiddelde van een 8,8!
“Het verblijf is erg goed bevallen, het hotel is op een mooie locatie in de stad gelegen, en de kamers en ook de rest van het hotel was echt bijzonder in hun uitstraling. Het personeel was vriendelijk en hulpvaardig en het ontbijt was luxe. Echt een aanrader.”
Peter van Bree geeft een 9.

“Super! We hebben genoten!”
M. Kuiper geeft een 10.

“2-daags Romantisch arrangement in een Klooster in Belgie is… totale luxe en totale ontspanning! Het bad is bedoelt voor 1 persoon. Het centrum is klein en overzichtelijk. tip: rij naar antwerpen, 30 min.”
Kimberley van Leusden geeft een 9.

Wilt u ook genieten van een Romantisch nachtje weg in een Kerk in België?