Romantisch trouwen in het groen – Groene trouwlocatie in Overijssel

Romantisch trouwen in het groen – Groene trouwlocatie in Overijssel

Jullie huwelijk geheel verzorgd vanaf het de huwelijksceremonie, de borrel, het diner, het feest en tot slot jullie huwelijksnacht in de prachtige bruidssuite, zodat jullie alleen nog maar hoeven te genieten? De exclusieve locatie van Buitenplaats Erve Hulsbeek in combinatie met de sfeer die zij uitstraalt, dragen bij aan een speciaal gevoel op jullie bijzondere dag.

Erve Hulsbeek is officiële trouwlocatie van de gemeente Oldenzaal. De huwelijksceremonie kan plaatsvinden in de serre met een prachtig uitzicht over de tuin of in de knusse Pronkkamer, een uitstekende ruimte om elkaar het jawoord te geven. Bij mooi weer kan de huwelijksceremonie buiten plaatsvinden met uitzicht op de Springervijver.

De dag en avond
Na de ceremonie kunnen jullie heerlijk genieten met jullie familie en vrienden. Bij Erve Hulsbeek kunnen jullie de dag op verschillende manieren invullen. Jullie kunt kiezen voor een overheerlijke bruidstaart of een uitgebreide High Tea. De Springertuin en het Hulsbeek zijn een geweldige omgeving voor een onvergetelijke fotoshoot. Na een borrel kan een diner of buffet worden opgediend, alles naarjullie keus!

Na een opfrismomentje kan het avondfeest beginnen. Wij bieden jullie diverse sfeervolle ruimtes voor verschillende groepsgroottes en geschikt voor iedere denkbare avondbruiloft. Een band of DJ maakt jullie avondfeest compleet.

20150731134142_O_425

Overnachten
Jullie feest nog een dag verlengen? Reserveer dan voor jullie gasten een kamer in ons hotel en sluit de volgende dag gezamenlijk af met een heerlijk ontbijtbuffet.

Willen jullie de bruidssuite reserveren of hotelkamers voor uw gasten. Geeft ons dat dan op tijd door. We hebben in ons 4-sterrenhotel 14 hotelkamers waarvan 4 familiekamers met een extra kamer voor de kinderen en 1 Luxe suite met bubbelbad, sauna, eet- en zithoek grootbeeld flatscreen tv en een extra kamer voor de kinderen.

20150731133908_O_425

Klik hier voor de rest van de foto’s of voor meer informatie!