Romantisch trouwlocatie in Overijssel

Romantisch trouwlocatie in Overijssel

Erve Hulsbeek is officiële trouwlocatie van de gemeente Oldenzaal. De huwelijksceremonie kan plaatsvinden in de serre met een prachtig uitzicht over de tuin of in de knusse Pronkkamer, een uitstekende ruimte om elkaar het jawoord te geven. Bij mooi weer kan de huwelijksceremonie buiten plaatsvinden met uitzicht op de Springervijver.

De dag en avond
Na de ceremonie kunnen jullie heerlijk genieten met jullie familie en vrienden. Bij Erve Hulsbeek kunnen jullie de dag op verschillende manieren invullen. Jullie kunnen kiezen voor een overheerlijke bruidstaart of een uitgebreide High Tea. De Springertuin en het Hulsbeek zijn een geweldige omgeving voor een onvergetelijke fotoshoot. Na een borrel kan een diner of buffet worden opgediend, alles naar jullie keus!

Na een opfrismomentje kan het avondfeest beginnen. Wij bieden diverse sfeervolle ruimtes voor verschillende groepsgroottes en geschikt voor iedere denkbare avondbruiloft. Een band of DJ maakt jullie avondfeest compleet.

Suite

Overnachten
Jullie feest nog een dag verlengen? Reserveer dan voor uw gasten een kamer in ons hotel en sluit de volgende dag gezamenlijk af met een heerlijk ontbijtbuffet.

Willen jullie de bruidssuite reserveren of hotelkamers voor de gasten. Geeft ons dat dan op tijd door. We hebben in ons 4-sterrenhotel 14 hotelkamers waarvan 4 familiekamers met een extra kamer voor de kinderen en 1 Luxe suite met bubbelbad, sauna, eet- en zithoek grootbeeld flatscreen tv en een extra kamer voor de kinderen.

Lees hier meer over deze Romantisch trouwlocatie in Overijssel

Met romantische groet,

Lynn Kraaijeveld
Wil je met me trouwen