Menu
Vrije tijd

Rotterdam host tweede Cruise en Zeil Event

Van 21 tot en met 23 maart 2014 vindt in de Cruise Terminal Rotterdam de tweede editie van het Cruise en Zeil Event plaats. Bezoekers krijgen op de beurs informatie over honderden cruise- en zeilbestemmingen wereldwijd. Wie zijn ideale vakantie op het water heeft gevonden, kan deze direct boeken bij de rederijen en gerenommeerde touroperators. Ook seminars en scheepsbezoeken staan op het programma. Organisator ANNONU events verwacht tussen de 3.000 en 4.000 bezoekers in Rotterdam.

Na het succes van de eerste editie van het Cruise en Zeil Event in Amsterdam, met ruim 3.500 bezoekers in oktober 2013, heeft organisator ANNONU events de Cruise Terminal in Rotterdam geselecteerd voor de tweede editie. Met de belangrijke positie van de Maasstad als cruisehaven en de ambitie jaarlijks twee keer zoveel cruiseschepen te verwelkomen, was de keuze voor de Cruise Terminal Rotterdam voor de hand liggend. Met een editie in Rotterdam maakt de organisatie het evenement toegankelijker voor bezoekers uit het zuiden van het land.

Het Cruise Event is een platform waar de online aanbieder gedurende drie dagen zelf het reisbureau wordt. Met deze service, experts die vragen beantwoorden en een selectie van seminars over de diversiteit van cruises, hoopt de organisatie nog meer Nederlanders enthousiast te maken voor een cruise- en zeilvakanties.

Scheepsbezoeken en rondvaarten
Tijdens het event ligt de zeesleper ‘Holland’ aan de kade van de Cruise Terminal. Bezoekers van het Cruise en Zeil Event kunnen een kijkje nemen aan boord van deze bergingsjager uit 1951 die meer dan 200 reddingen op haar naam heeft staan. Ook vaart de ‘Holland’ vijf keer uit voor een tocht van ca. 1 uur door de Rotterdamse haven.