Menu
Vrije tijd

Cruise en Zeil Event Eindhoven!

Op 11 en 12 april vindt het Cruise Event plaats in het Klokgebouw te Eindhoven. Cruisereizen wint snel aan populariteit en is voor iedereen; van jong tot oud, voor gezinnen en singles, voor avonturiers en liefhebbers van luxe. Wil je een keer de Cariben aandoen? Met het gezin een city trip maken? Alle mogelijkheden en bestemmingen over de hele wereld zijn te vinden op het Cruise Event.

Event
Vele rederijen en touroperators zijn aanwezig op het event om je te informeren over de alle mogelijkheden. Je kan vragen stellen aan de experts, je droomcruise samenstellen en zelfs direct je reis boeken! Tijdens verschillende presentaties word uitgelegd hoe een cruise werkt, wat de mogelijkheden zijn en welke landen en steden je allemaal kunt aandoen. Het Cruise Event is een platform waar de online aanbieder zelf het reisbureau wordt voor twee dagen, twee keer per jaar.

Tijdens dit event maak je kennis met rederijen en touroperators die reizen aanbieden op grote schepen maar op ook kleinere schepen. Of jij nu een zee cruisereis wilt maken, een riviercruise, een wereldcruise, een city trip, je vindt alle informatie op het event. Nieuwsgierig? Kom dan langs in het Klokgebouw te Eindhoven en laat je inspireren!

Wilt u meer informatie? Klik dan hier voor dit uitje!

Met recreatieve groet,

Malou
Recreatief.nl