Menu
Vrije tijd

Site Tip: Beleefhetsamen.nl

Geniet eens van een dagje uit met het hele gezin of met de vriendengroep. Beleef samen een dagje uit of avondje uit tijdens een van de leuke uitjes. Op de site vindt u dan ook verschillende uitjes dat u met de hele groep kunt doen en samen uit kunt voeren. Geniet bijvoorbeeld van een dagje uit in Giethoorn, zeil op een botter of geniet van een oostenrijkse thema dag.

Beleef samen een dagje uit tijdens een van deze leuke arrangementen, onderstaand vindt u enkele voorbeelden van wat u op de site tegen kunt komen.

Dagje uit met het Giethoorn – Combinatie arrangement – Topper
Voor een gezellig dagje uit met vrienden en familie is dit Giethoorn combinatie arrangement een goede tip. Lekker eten, knapzakje mee, wandelen, punteren en de dag afsluiten met een diner.

Zeilavond van de Knar arrangement – zeiluitje vanuit Spakenburg
Avondzeiltocht in Spakenburg arrangement met boeiend zeilplezier en sterke verhalen… De avond van de Knar.
Zeilen met een botter op de voormalige Zuiderzee en genieten van een prachtige zeiltocht met familie, vrienden of collega’s.

Actief Familiefeest op de Veluwe in Oostenrijks thema!
Met Oma op de skilatten en met de ooms boomstamzagen? Voor een familiedag een geweldig dagje uit, gezellig in gemutliche Oostenrijkse sferen en dat dan op de Veluwe in Gelderland.

Kies zelf uit een van de leuke dagjes uit die u samen kunt beleven en kijk eens op Beleefhetsamen.nl.

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Recreatief.nl