Menu
Vrije tijd

Site TIP: Groepsuitstapjes.nl

Bent u van plan om in 2020 er op uit te gaan met de hele familie, vrienden groep, voetbal team of vereniging? Voor de leukste groepsuitjes kunt u een kijkje nemen op de site voor een passend dagje uit. Kies voor een actief en stoer dagje uit of geniet van de rust en de natuur tijdens een rondvaart. Voor elk budget is er dan ook een passend uitje. Gaat het om de hele dag genieten of wilt u liever een middag programma, het kan allemaal.

Onderstaand vindt u verschillende leuke groepsuitstapjes die u op de site tegen kunt komen.

Dagje uit met het Giethoorn – Combinatie arrangement – Topper
Voor een gezellig dagje uit met vrienden en familie is dit Giethoorn combinatie arrangement een goede tip. Lekker eten, knapzakje mee, wandelen, punteren en de dag afsluiten met een diner.

Varen in de Biesbosch! Met de hele groep in een luxe fluisterstille sloep!
Lekker genieten op het water van één van de mooiste natuurgebieden van Nederland, de Biesbosch in Brabant? Dat kan met dit sloep arrangement! Gezellig een dagje op het water met familie en vrienden. Aanmeren waar u wilt en gewoon gezellig genieten aan boord van een sloep!

Het Sallandse keuze arrangement – Ideaal dagje uit voor gezelschappen
Een gezellig en ontspannen dagje uit voor elk gezelschap. Compleet verzorgd en begeleid. Maak uw eigen keuze uit onze activiteiten en bepaal uw arrangement op en aan de oevers van het riviertje de Regge.

Kijk zelf eens op de site Groepsuitstapjes.nl voor u volgende dagje uit.

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Recreatief.nl