Menu
Vrije tijd

Site TIP: kerstinoverijssel.nl

Ben jij iemand die in het noordelijke gedeelte van Nederland woont en wil je graag kerst dichtbij huis vieren? Of ben jij iemand die graag het noorden van Nederland graag opzoekt? Dan zit je voor de kerstdagen goed op de site kerstinoverijssel.nl. Op deze site vind je verschillende arrangementen voor de kerst, van dagarrangementen tot een midweek, op deze site is het allemaal mogelijk!

Ben jij wel eens benieuwd hoe de omgeving van Giethoorn eruit ziet met kerst? Dan is het Culinair Kerstarrangement met rondvaart in Giethoorn zeker een aanrader voor jou! Je maakt een prachtige rondvaart van 1 uur en aansluitend kun je heerlijk gaan genieten van een kerstbuffet.

Voor wie graag 2 dagen weg wilt, is er het 2-daags kerstarrangement in Enschede – sfeervol hotel in authentieke Saksische stijl. Hierbij geniet je van een ontvangst met koffie/thee + kerstlekkernij, kun je ’s avonds genieten van een heerlijk diner en slaap je ’s nachts in een prachtige hotelkamer. De volgende ochtend word je wakker met een uitgebreid ontbijtbuffet en kun je je klaarmaken voor een winterse wandeling. Als je naar huis gaat krijg je nog als klapper op de vuurpijl een fles bubbels mee naar huis.

Voor wie liever een midweek kerst gaat vieren in een prachtige historische stad, is met het 4-daags kerstarrangement aan de IJssel in Deventer op de juiste locatie. Je geniet tijdens dit arrangement van 3 overnachtingen in een prachtig hotel, je begint de dagen goed met ontbijtbuffet en de sluit de dagen af met een uitgebreid culinair diner. Daarnaast krijg je tijdens jouw verblijf een aperitief met amuse van de chef en geniet je op eerste en tweede kerstdag van een afternoon tea. Wil jij tussendoor ontspannen? Dat kan met de toegang die jij hebt voor de sauna.

Buiten deze fantastische arrangementen, staan er nog 18 andere arrangementen op de website. Zeker een kijkje waard dus!

Met vriendelijke groet,

Mélanie
Recreatief.nl/kerstinoverijssel.nl

Recreatief.nl