Menu
Vrije tijd

Site TIP: wellnessaanzee.nl

Wilt u samen met uw vrienden zicht even in de watten leggen en compleet ontspannen? Dan is een dagje naar de wellness natuurlijk fantastisch. Wilt u deze fantastastische wellnessdag combineren met een dagje naar het strand? Dat is mogelijk! Wellneesaanzee.nl geeft u al maar liefst 15 mogelijkheden om te ontspannen aan zee. Of u nu op zoek bent naar een dag of een weekendje, op deze site is het allemaal mogelijk.

Wat dacht u bijvoorbeeld van het Feel Good Arrangement? Hierbij kunt u genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling, een hoofdhuidmassage en een voetmassage. Naast deze massages kunt u gebruik maken van de wellneessfaciliteiten, de zonnecabine en van de sportfaciliteiten. Gedurende de hele dag zal u daarnaast ook gebruik kunnen maken van onbeperkte koffie, thee en sappen. Alles wat nodig is om te ontspannen is aanwezig!

Liever een ontspanningsdagje combineren met een nachtje weg? Dat kan met het Wellness de Luxe arrangement aan het strand – 2 Dagen heerlijk relaxen. Hierbij heeft u 1 dag toegang tot de wellness waar u kunt relaxen met verschillende behandelingen en massages, zoals een hydrojetmassage, een voetmassage of een gezichtsbehandeling. Daarnaast krijgt u 1 nacht in een prachtig strandhotel in Egmond aan Zee, waar u ook gebruik kunt maken van een heerlijk ontbijt.

Ik wenst u alvast veel ontspanningsplezier met één van fantastische wellness arrangementen!

Recreatief.nl