Menu
Vrije tijd

Site TIP: Winterbergseuitjes.nl

Bent u bezig met het organiseren van een Weekendje Weg met collega’s, vrienden of familie? Denk eens aan een weekendje Winterberg. Speciaal voor alle uitjes in Winterberg hebben wij een website ontwikkelt: winterbergseuitjes.nl ; voor de leukste uitjes in Winterberg! Van een dagje uit met familie, vrienden of collega’s tot een weekendje weg met z’n tweetjes, het hele gezin of een groep vrienden. Winterberg biedt de leukste uitjes voor kleine en grote groepen. Op winterbergseuitjes.nl vindt u de beste uitjes in Winterberg.

Op de website hebben we een aantal rubrieken onderverdeeld:

  • Actief en Avontuurlijk
  • Bedrijfsuitje
  • Feestdagen
  • Groepsuitje
  • Hotels
  • Vergaderen
  • Weekendje weg
  • Wellness

Ik heb een aantal arrangementen voor u uitgelicht zodat u een idee heeft van het diverse aanbod in Winterberg.

1. Weekendje Wellness in Winterberg

Heerlijk relaxen – U voelt zich als herboren
De ruimte waarin Wellness & Spa in het hotel is gevestigd vormt een wereldje op zich. Overdekt zwembad (55m2), solarium, zelfreinigende hot whirlpools, Finse sauna, bio-sauna, een stoombad en enkele behandelruimtes waar schoonheidsspecialisten en masseuses voor u klaar staan. In de Hesborner Kuckuck kan iedereen profiteren van de heilzame werking van water, warmte en uitgebalanceerde kruidenmelanges. Na een paar dagen kunt u weer als herboren en met nieuwe frisse moed aan het leven van alledag gaan deelnemen.

groepsuitje winterberg

2. Weekendje Skiën voor groepen in Winterberg
Wintersport bedrijfsuitje Sauerland
Op zoek naar een onvergetelijk wintersport weekend vol actie, sport, ontspanning en plezier? Kom dan eens lekker skiën of snowboarden met je collega’s in het Sauerland.
Een paar uurtjes rijden vanaf de Randstad en je bent in het mooie Sauerland waar wij onze compleet verzorgde wintersport weekenden verzorgen.

Iedere dag staan er verschillende leuke activiteiten op het programma, voor ieder wat wils. Zo kunt u eindelijk eens een keer proberen te snowboarden, uw eerste skiles nemen of sportief door de bossen met de langlaufski`s of met de sneeuwschoenen.

3. Actief Vergaderen in Winterberg
Vergaderen in Sauerland
Het nuttige met het aangename verenigen. Wilt u eens wat anders dan “een hutje op de hei”? Dat is goed mogelijk in het Sauerland, een schitterende omgeving, gelegen op slechts 3 uur rijden van Utrecht.

Actief Vergaderen
Afhankelijk van de duur van het zakelijke programma kunnen er meerdere dagdelen met activiteiten georganiseerd worden. Deze activiteiten, al dan niet gericht op specifieke bedrijfskenmerken, vinden plaats in de uitgestrekte bossen en op de skipiste bij het hotel.

U kunt het hele jaar door bij ons terecht. Vanaf december t/m maart heeft u grote kans dat er sneeuw ligt en dat u als vergaderbreak kunt skiën, snowboarden of langlaufen.

De verschillende onderdelen, de omgeving en de verzorging van de activiteiten zullen van dit evenement een onvergetelijke bijeenkomst maken.

Bent u ook op zoek naar een leuk uitje in Winterberg? Kijk dan nu op Winterbergseuitjes.nl voor een onvergetelijk weekendje weg of dagje uit.