Menu
Vrije tijd

Weekendje Shoppen met je beste Vriendin?

Lekker een weekendje weg en heerlijk winkelen. Hier vindt u de speciale Shop arrangementen met ook leuke kortingen op bepaalde shops in de gezellige Hollandse steden.

Wilt u ook lekker een Weekendje Weg met vriendinnen en lekker shoppen in één van de prachtige Hollandse steden? Wij hebben voor u 3 Toppers op een rijtje gezet voor een weekendje shoppen met je beste vriendin.

1. Shopping arrangement met overnachting in Den Bosch

Heerlijk een dagje shoppen in Den Bosch, terrasje pakken. ‘s-Hertogenbosch is een bruisende winkelstad waar u tijd te kort komt! Boek daarom dit speciale Shopping arrangement en blijf een nachtje slapen.

‘s-Hertogenbosch, WEER Meest Gastvrije stad van Nederland 2013
Het gastvrije ‘s-Hertogenbosch is sprankelend, intiem en sfeervol; een ideale omgeving voor een geslaagd verblijf. Kom en ontdek zelf deze bruisende Bourgondische stad! Vol bijzondere musea, vele authentieke winkeltjes, kroegjes en Bourgondische restaurantjes. Of wat dacht u van een stadswandeling door de historische binnenstad? Of een heerlijke fietstocht door de prachtige Meierij, gelegen op een steenworp afstand van de binnenstad. Ook een bezoek aan de beroemde Gotische kathedraal De Sint-Jan, dé trots van ‘s-Hertogenbosch, is zeker de moeite waard. Kortom: Brabantse Gastvrijheid op 4-sterren niveau!

2. Vriendinnen Shop & High Wine arrangement in Eindhoven

Gezellig shoppen in de Brabantse stad van PSV en Philips. Even lekker een weekendje weg met vriendinnen en genieten tot in de late uurtjes.

Shop & High Wine arrangement met overnachting in Eindhoven
In 2012 is het centrum van Eindhoven uitgeroepen tot de “Beste Binnenstad van Eindhoven (2012-2014)”. Deze vijfde stad van Nederland heeft alles te bieden wat het leven aangenaam maakt! Een bruisend centrum met een enorm winkelaanbod, ontelbare kroegen en restaurantjes, gezellige terrassen en een levendig uitgaansleven. De overvolle evenementenkalender en kunst en cultuur op hoog niveau zorgen ervoor dat Eindhoven bruist.

Na een heerlijk dagje shoppen geniet u van een High Wine in het hotel. Een High Wine is in principe hetzelfde idee als een High Tea, alleen bij een High Wine ( de naam zegt het al ) schenken we een lekker glas wijn. U kunt er een rode-, witte wijn of een lekker glas koele rosé bij nuttigen. Daarbij serveren we kleine borrelhapjes, zowel koud als warm.

In de avond kunt u een gokje wagen in het Holland Casino of genieten van het bruisende nachtleven van Eindhoven.

Gezellig shoppen in de Brabantse stad van PSV en Philips. Even lekker een weekendje weg met vriendinnen en genieten tot in de late uurtjes.

Winkelen

3. Aanbieding – Shopping arrangement in Den Haag – Vriendinnenuitje in de stad

Den Haag is een dynamische stad met vele gezichten. In het centrum vindt u talrijke bekende winkelketens, maar ook een grote verscheidenheid aan kleine gespecialiseerde winkels en boetieks. Ontdek het centrum van Den Haag met zijn rijke schakering aan winkels en bezienswaardigheden.

Heerlijke shoppen in de Hofstad
Den Haag is een dynamische stad met vele gezichten. In het centrum vindt u talrijke bekende winkelketens, maar ook een grote verscheidenheid aan kleine gespecialiseerde winkels en boetieks. Ontdek het centrum van Den Haag met zijn rijke schakering aan winkels en bezienswaardigheden. Ons arrangement omvat een overnachting in een Executive Business suite of een luxe appartement, inclusief ons uitgebreide ontbijtbuffet in Restaurant Purple. U kunt later uitchecken, gratis parkeren in onze beveiligde parking en er wacht u een verrassing in uw kamer.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl