Menu
Vrije tijd

Site TIP: zeilaanbieding.nl

Genieten op het water

Afgelopen weekend hebben we in Nederland al een voorproefje mogen krijgen op de prachtige zomerse temperaturen, maar wat kunt u het beste doen om met dit weer verkoeling te hebben? Dan is het water op gaan met een boot een fantastische mogelijkheid! Tegenwoordig zijn daar zo veel mogelijkheden voor, dat u wellicht niet weet waar u beginnen moet. Daarom hebben wij alle mogelijkheden voor u op een rijtje gezet op www.zeilaanbieding.nl staan alle mogelijke zeiluitjes. Van Friesland tot aan Gelderland tot aan Zeeland, op deze site is het allemaal mogelijk!

Wat dacht u er bijvoorbeeld van om een prachtige dagtocht te maken en mee te varen op de grootste driemast klipper van Nederland? Hierbij geniet u van een zeiltocht van maar liefst 5.5 uur, waarbij u heerlijk kunt uitwaaien op het water.

Liever alleen met uw familie op pad? Dat kan met het Familieuitje in Spakenburg – Zeilen op een botter. Hierbij gaat u maar liefst 3 uur het water op, wordt u ontvangen met een lunch, krijgt u een schippersborrel met haring en heeft u onbeperkt consumpties. Daarnaast brengt een bezoek aan het museum ’t Vurhuus of de Spakenburgse Visafslag. Deze gezellige dag kunt u afsluiten met een heerlijke barbecue en/of visbakken. Dat klinkt toch als een fantastisch familieuitje?!

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele arrangementen die op www.zeilaanbieding.nl staan!

Ik wens u alvast veel plezier met één van de zeilarrangementen!

Met vriendelijke groet,

Mélanie

Recreatief.nl