Snel en goedkoop opfrissen

Snel en goedkoop opfrissen

Niet iedereen heeft genoeg geld om elke keer nieuwe make-up te halen. Hoe zorgen we ervoor dat we zo lang mogelijk met onze make-up doen? En hoe kunnen we ons snel mooi maken? Je leest het hier.

Snel snel
Even opfrissen hoor! 15 minuten later…Nee, als we ons gaan opfrissen gaan we niet de hele make-up opnieuw doen. Het kost te veel tijd en te veel make-up. Probeer even een oliedoekje om jouw gezicht lichtjes mee af te nemen. Even met een tissue nadrukken en dan wat losse poeder om het af te maken.
Een andere tip als je weinig tijd hebt om make-up op de doen, doe dan alleen jouw ogen. Jouw ogen stralen en als ze stralen is jouw hele look gelukt.

Haar
We hebben nog steeds haast, maaaaaar; je hebt dus ook geen tijd om jouw haar te wassen. Hoe ga je dit oplossen? Met dry shampoo! Droge shampoo, letterlijk. Even een paar keer sprayen en jouw haar lijkt weer alsof het nét gewassen is.

Vaseline
Vaseline kun je voor ontzettend veel zaken gebruiken. Check:

  1. Lippenbalsem. Een goedkope lippenbalsem. Vaseline is niet zo duur en je doet er erg lang mee.
  2. Parfum langer geuren. Parfum hecht zich beter aan een met vaseline ingesmeerde huid dan een droge huid. Even wat vaseline opsmeren voor je de parfum op spuit en je kunt veel langer genieten van de heerlijke geur van jouw parfum!
  3. Scrub. Voeg wat grove zoutkorrels toe aan de vaseline. Masseer nu jouw handen of voeten; ideale manier om dode huidcellen te verwijderen.
  4. Droge plekjes. Vaseline werkt goed om droge plekjes op uw huid even wat vetter te maken. Het trekt alleen niet echt in, dus misschien verstandig om het voor het slapen gaan te doen.
  5. Make-up remover. Smeer/masseer jouw huid met vaseline, ga er daarna met een wattenschijfje overheen. Nog niet helemaal weg? Herhaal het nog een keer. Het is een huidvriendelijke en goedkope manier om een teveel aan make-up op te lossen.
  6. Kauwgom. Kauwgom in je haar? Smeer jouw haar en kauwgom in met vaseline en laat het langzaam maar zeker naar beneden glijden. Een goedkope manier om kauwgom uit jouw haar te halen én het beschadigt jouw haar niet tot nauwelijk.

Make-up
Zorg goed voor al jouw hulpmiddelen om make-up op te doen. Door er voorzichtig mee te gaan, geen oude make-up in te laten zitten doe je er langer mee en blijft het allemaal wat hygiënischer.