Menu
Vrije tijd

SUPER uitje: 3-daags Biesbosch arrangement met rondvaart

Een compleet verblijf in de prachtige Biesbosch. U overnacht nabij dit natuurgebied en kunt ook op een van de dagen een rondvaart maken. Wilt u het gebied liever per fiets ontdekken ook dat is mogelijk! Kortom heerlijk genieten!

Overnachten en varen in de Biesbosch

Kom 3 dagen heerlijk genieten in het Brabantse land. Ons hotel ligt op korte afstand van de Biesbosch en in de omgeving kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Tijdens uw verblijf kunt u er voor kiezen om een rondvaart te naken door de Biesbosch of om 1 dag gebruik te maken van een huurfiets om de omgeving te ontdekken.

Hotelkamers

Ons hotel beschikt over 65 hotelkamers, meerdere types, met alle voorzieningen om uw verblijf te veraangenamen.
Alle kamers beschikken over een kleurentelevisie, een minibar en een bureau. De badkamers hebben een douche.

Faciliteiten

Ons hotel ligt in het dorp Made in een gebied waar u heerlijk kunt fietsen, wandelen en zeilen, op 5 km van de rand van het schitterende nationale park de Biesbosch. Het hotel heeft gratis WiFi, huurfietsen en een uitstekend à la carte restaurant Fundi. Liever iets informeler? Kies dan de bistro waar lichte maaltijden worden geserveerd.

Het hotel ligt op 25 minuten rijden van Breda en van het attractiepark de Efteling. Met de auto bent u in 35 minuten in ‘s-Hertogenbosch. Ook zijn er verschillende golfbanen in de omgeving.

Komt u ook heerlijk genieten van de Biesbosch? Dit kan met het 3-daags Biesbosch arrangement!

Recreatief.nl