Menu
Vrije tijd

Super uitje: 2-daags All in arrangement op de Veluwe – Super vriendinnenuitje!

Lachen, gieren, brullen met de vriendinnen

Een compleet weekendje weg op de Veluwe en samen heel veel lol beleven? Dat is wat jullie gaan doen met het 2-daags All in arrangement op de Veluwe – Super vriendinnenuitje!

Met dit arrangement gaan jullie 2 dagen op pad op een leuk park aan de rand van de Veluwe. Jullie komen tijdens dit weekend niks te kort! Om te beginnen worden jullie ontvangen met een lekkere 2-gangen lunch, waarnaar het tijd is om 2 uur lang de Veluwe te ontdekken aan de hand van een e-chopper. Alles jullie terugkomen, kunnen jullie even bijkomen, en ’s avonds is het tijd om elkaar uit te dagen voor een potje bowlen om vervolgens te genieten van een 3-gangen diner. De volgende ochtend worden jullie wakker met een heerlijk ontbijt en is het na het ontbijt tijd om uit te checken. Maar niet getreurd, want jullie hoeven het park nog niet verlaten. Jullie kunnen namelijk nog een gezellig potje midgetgolfen en de gezellige dagen afsluiten met koffie en gebak, completer dan dat kan het niet toch?

Genieten van de Veluwe

Jullie overnachten op een leuk park gelegen aan de rand van de Veluwe. Hoewel jullie programma misschien een beetje druk is, is dit de ultieme plek om even te ontspannen! De Veluwe is namelijk een prachtig gebied waar natuur en rust bijeenkomen.

Roep snel jouw vriendinnen bij elkaar en plan het 2-daags All in arrangement op de Veluwe – Super vriendinnenuitje in!

Recreatief.nl