Menu
Vrije tijd

SUPER uitje: Oud en Nieuw arrangement in Brabant

2 dagen genieten en het nieuwe jaar inluiden met een overnachting op het landgoed

Zijn jullie druk op zoek naar een leuke oud en nieuw aanbieding om 2020 goed in te luiden? Dan hebben wij het arrangement wat jij zoekt!

Met het Oud en Nieuw arrangement in Brabant – 2 dagen genieten en het nieuwe jaar inluiden met een overnachting op het landgoed beleef jij een leuk oud en nieuw voor een zacht prijsje. Bij dit arrangement overnacht je 1 nacht in een comfortkamer en word je de volgende ochtend rustig wakker met een uitgebreid ontbijtbuffet. Tijdens jouw verblijf kun je ervoor zorgen dat je 2019 ontspannen uit gaat door het gebruik van de sport– en wellnessfaciliteiten. Een leuke bijzaak is dat het hotel de beschikking heeft over voldoende parkeergelegenheid en Wi-Fi. Dit allemaal is al te boeken voor slechts €62.50 per persoon, is dat geen fantastische aanbieding?

Vier oud en nieuw in een 4-sterren hotel

Je viert met dit arrangement oud en nieuw in een prachtig 4-sterren landgoed in het altijd gezellige Brabantse Sint-Michielsgestel. Dit hotel is voorzien van alle gemakken. Om te beginnen heeft het hotel maar liefst 14 hectare grond voorzien van mooie natuur. Bij het hotel zelf kun jij een heerlijk hapje eten in het restaurant, een lekker drankje drinken in de bar en kunt u heerlijk ontspannen in het beauty center. Dit zijn echter maar een paar voorbeelden van wat het hotel te bieden heeft.

Kom jij ook gezellig met ons oud en nieuw in Brabant vieren?

Recreatief.nl