Menu
Vrije tijd

SUPER uitje: Wandelarrangement in de sporen van de oorlog

Ontdek 75 jaar bevrijding in Mill

Diverse wandelroutes leiden u langs bijzondere plekken met een indrukwekkende geschiedenis. In Mill en omgeving is veel gevochten tijdens de 2e Wereld Oorlog waardoor er op diverse plekken nog sporen zijn van deze geschiedenis. Na de wandeling wordt er in het restaurant een diner geserveerd en aansluitend overnacht u in een heerlijke kamer. Wakker worden doet u natuurlijk met een heerlijk ontbijtje.

Opladen en ontspannen & ontdekken

Bent u op zoek naar de perfecte combinatie tussen opladen en ontspannen & ontdekken en ervaren? Dit gezellige hotel vormt de ideale uitvalsbasis. Voorzien van een luxe wellnessresort, compleet met alle luxe wellness faciliteiten geeft u de gelegenheid om maximaal te ontspannen. De mogelijkheden in Mill zijn eindeloos. U maakt onbeperkt gebruik van het Fitland Sportcentrum. Culinair genieten kunt u in ons restaurant London Street.

Hotel met mogelijkheden

Uw locatie om perfecte balans te vinden zodat u weer met frisse energie over kunt tot de orde van de dag. Onze medewerkers doen er alles aan om uw verblijf tot een succes te maken. Wilt u de omgeving verkennen? Snuif de cultuur, natuur en historie op tijdens een van de vele prachtige fiets- en wandelroutes. Liever een leuke activiteit dicht bij het hotel? Het hotel beschikt over een evenementencentrum waar er bijvoorbeeld ruimte is voor midgetgolf, een adventure baan, een heli-jump en arrow combat. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een perfect verblijf van te maken.

Wandel door de prachtige natuur en ontdek de geschiedenis van Mill.

Recreatief.nl