Tattoo Expo 2015 Maastricht

Tattoo Expo 2015 Maastricht

De Tattoo, Body Art en Street Art Conventie is een internationaal evenement waaraan tattoo artiesten uit binnen- en buitenland deelnemen. Bezoekers kunnen zich natuurlijk laten tatoeëren, of simpelweg de kunst van het tatoeëren bewonderen.

Men kan shoppen en slenteren langs de diverse kleurrijke stands met kleding, piercing, sieraden en nog veel meer. De Grimeshop geeft bodypaint demonstraties en voorziet bezoekers desgewenst van de mooiste lichaamsschilderingen.

Creativiteit, innovatie en metaalafval komen samen in het artwork van Steampunk Art en Barbershop De Snorrensalon is aanwezig met zijn meesterbarbiers, voor retro haircuts en old school shaves. Ook op deze conventie: De Tattoo Preservation Service, die volgens een zorgvuldige wetenschappelijke methode getatoeëerde huid preserveert na de dood. Op deze manier verandert uw tattoo in een kunstwerk dat voor altijd blijft.

Op het podium zijn live muziek, optredens van Burlesque showgirl Xara von den Vielenregen (winnares van de Milaan Burlesque Award 2013) en diverse tattoo wedstrijden te zien.

Dit jaar is er een bijzondere primeur: Tegelijkertijd met de Tattoo Conventie vindt de erotische beurs Erotiek aan de Maas 2015 plaats in de aangrenzende hal in het MECC.

U kunt een bezoek aan beide beurzen combineren door het kopen van een combinatiedagkaart!

Openingstijden:
Zaterdag 28 maart van 11.00 – 22.00 en zondag 29 maart van 11.00 – 20.00

Wilt u meer informatie? Klik dan hier voor meer informatie over Tattoo Expo.

Met uitzondering van een aantal shows is de Tattoo Conventie kindvriendelijk (voor Erotiek aan de Maas geldt een minimum leeftijd van 18 jaar).

De locatie is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.