Menu
Vrije tijd

Te gek vriendenweekend in de Weerrribben!

Te gek vriendenweekend in de Weerribben beleven? Dan moet u echt eens dit arrangement bekijken! Een weekend verblijven op een prachtig vakantiepark, in een moderne accommodatie omgeven met veel natuur en water. Leuke activiteiten beleven samen met je vrienden en daarnaast verwend worden met heerlijke ontbijtjes en een uitgebreide barbecue of gourmet.

Te gek vriendenweekend in de Weerribben

Deze moderne villa’s zijn perfect voor een te gek vriendenweekend of voor een mini vakantie samen met uw vriendinnen of familie. Comfortabel meubilair, heerlijke bedden en een mooi buiten terras waar u heerlijk kunt genieten van uw ontbijt in de morgen. De accommodatie is voorzien van alle gemakken wat het verblijf zeer aangenaam maakt.

Teamwork makes the dream work!

Tijdens dit te gekke vriendenweekend in de Weerribben zullen jullie ook de escaperoom ‘De slager van Oldemarkt’ gaan spelen. Een escaperoom waarbij je je helemaal inleeft in het verhaal. Weet jij door goed samen te werken en door slim te denken te ontspannen uit de ruimte? Wees alert en handel snel, want anders komt de slager achter je aan!

Dit weekend wist ik te ontsnappen samen met mijn teamgenoten! Wat was het leuk!

Wist u dat dit vakantiepark heel dicht bij Giethoorn in de buurt ligt? Super leuk om ook het Venetië van Nederland nog even te bezoeken tijdens dit te gekke vriendenweekend, want als er ook maar 1 zonnestraal aanwezig is, wordt dat genieten! Een prachtige en bijzondere omgeving met ontzettend veel mooie plekken waar je een prachtig uitzicht hebt.

 

 

 

 

Bent u benieuwd naar meer informatie over de Weerribben – Wieden? Kijkt u dan ook eens hier!

Liever in het hartje van Giethoorn verblijven? Bekijkt u dan dit arrangement met verblijf aan het water!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Recreatief.nl