Menu
Vrije tijd

TOP 3: Er even tussenuit met de Kids op de Veluwe

Uit met kinderen? De leukste familie arrangementen en kinderuitjes zoekt en boekt u hier! Uw Familieuitje begint hier. Echt uit met kinderen! Wij hebben voor u een TOP 3 samengesteld om eens lekker met het hele gezin ertussenuit te gaan. Leuke dagjes weg met de hele Familie of een weekendje met het gezin.

Dagje uit in Voorthuizen:
Dagje uit of vakantie in Nederland? Dit recreatiepark is prachtig gelegen op de Veluwe, in het dorp Voorthuizen. Voor een actief dagje of weekendje weg of een heerlijke vakantie op de Veluwe bent u van harte welkom bij dit recreatiepark
Faciliteiten

Dit recreatiepark is een vakantiepark voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt op dit recreatieparkzijn zeer kindvriendelijk. Er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur of diverse speeltuinen van groot naar klein. Ook is er in de kindervakanties (m.u.v. kerst- en voorjaarsvakantie) een animatieteam aanwezig. In Nederland is het helaas weleens slecht weer. Geen probleem want u kunt zich prima vermaken in het overdekt zwembad of in de sfeervolle bowlinggrot.

Ligging
Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. Wilt u eropuit dan zijn steden als Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort goed te bereiken. Niet voor niks komen tienduizenden bezoekers jaarlijks naar Voorthuizen.

Omgeving
Recreatie in Nederland saai? Niet als u naar dit recreatieparkgaat. Dit recreatieparkis omringd door de staatsbossen. Vanaf het park zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen, te wandenlen of andere activiteiten te ondernemen, zoals huifkartochten, buggy rijden, scooter tochten en nog veel meer. Wist u dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa? Beleef uw dagje uit of weekendje weg bij dit recreatiepark!

Bekijk nu onze TOP 3 voor er Even Tussenuit met de Kids:

  1. Gezellig familieuitje op de Veluwe – Boerenbuitenspelen
  2. Huifkartocht bowlen en tafelgrillen – Beleef de Veluwe op zijn best!
  3. 3 daags familieweekend op de Veluwe – Hollands genieten

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl