TIP: 11 februari Vegan Dinnershow in Culemburg bij Utrecht

TIP: 11 februari Vegan Dinnershow in Culemburg bij Utrecht

Dé VEGAN Dinnershow!

M.m.v. Joost de Jong ( Saterday Night Fever, Grease, Billy Eliot) en Dirkjan Jansen (Grease, Hair, Rent, Jeans)

Beleef een complete avond uit met de dinnershow “Dreamfactory” inclusief een compleet veganistisch 3-gangen menu. Bij binnenkomst wordt u verwelkomt met een glaasje cava, waarna uw gastvrouw u en uw gezelschap naar uw eigen tafel begeleid. Geniet van ons heerlijke VEGAN driegangendiner in ontspannen sfeer. U kunt de hele avond onbeperkt gebruik maken van de bar.

Na de ontvangst wordt het voorgerecht aan tafel uitgeserveerd, hierna start het entertainment met een openingsblok vol bekende hits en klassieke ballads. Na het hoofdgerecht nemen we u graag mee op een muzikale droomreis. Onze solisten brengen u samen met het Dreamfactory-showballet terug naar de Rock ’n Roll van de jaren ’50, de Motown van de jaren ’60 en laten u swingen op de discoklassiekers uit de jaren ’70 en ’80! Uiteraard mogen de hits van nu niet ontbreken. Van Elvis tot Whitney Houston en van André Hazes tot Beyoncé.

Zelf kunt u ook een dansje wagen, want “Dreamfactory” heeft als enige dinnershow in Nederland een dansvloer! Dreamfactory biedt u een heerlijk VEGAN diner en top entertainment. Kortom, een complete avond uit met vrienden, familie of collega’s!

Vegans in Nederland… Here we come!

Inclusief:

  • Glas cava bij binnenkomst
  • Vegan driegangendiner
  • Hoofdgerecht in buffetvorm
  • Onbeperkt drank Hollandse bar (binnenlands gedistilleerd, bier, wijn, fris koffie & thee)
  • Gratis parkeren

VIVA LAS VEGANS!

Klik hier voor meer informatie over de Vegan Dinnershow in Culemborg bij Utrecht op 11 februari aanstaande!