Menu
Vrije tijd

TIP van de Redactie – Actief uit in Twente met een weekendje weg

Heerlijk genieten van de Twentse schoonheid doet u met dit 3-daagse fiets- en wandelarrangement. Zomaar even een weekendje weg of een paar dagen er tussen uit!

Fietsen en Wandelen in Twente
De vele faciliteiten van het hotel bieden u de mogelijkheid uw verblijf op een eigen wijze in te richten. Uitgebreide fiets- en wandelroutes leiden u door het betoverende grensgebied met sprookjesachtige bossen afgewisseld door pittoreske dorpen en oude Saksische boerderijen. Soms lijkt het of de tijd heeft stil gestaan.

Maar Twente biedt meer: kasteeltuinen, avonturenparken, heidevelden, recreatieparken en kabbelende beekjes met nostalgische watermolens laten u de zorg van alle dag even vergeten. In de bruisende studentenstad Enschede is het aangenaam winkelen en gezellig toeven op één van de vele terrassen aan de Oude Markt.

Benieuwd wat voorgangers vinden van dit arrangement?
Het hotel Bad Boekelo staat op een zeer mooi locatie, prachtige kamer fijne bedden, alles keurig schoon, vriendelijk personeel, heerlijk eten, Lieve mensen zelfs het weer was prachtig. We komen graag nog een keer.

Dit uitje heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3. Een erg leuk uitje waarbij u gastvrijheid, kwaliteit en orginaliteit kunt verwachten. Aanbevolen door boekers en de redactie van Recreatief.nl.

Klik hier als u meer wilt weten over dit uitje of bel 0800-5405405 voor eventuele vragen.

Lees alle beoordelingen over Fiets- en wandelarrangement in Twente.