Menu
Vrije tijd

Tip van de Redactie: Ontspannen Familiedag in Giethoorn

Een ontspannen en onbezorgd dagje uit giethoorn met familie en vrienden. Alles is geregeld met een goed gevuld dagprogramma. Maak een rondvaart, geniet van het dorp Giethoorn, uurtje bowlen en lekker eten. Geniet nu ook van deze ontspannen familiedag in Giethoorn.

Geniet van een compleet verzorgd dagje uit voor uw volgende familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Geniet in Giethoorn van een twee heerlijke kopjes koffie met appelgebak en slagroom en maak aansluitend een 2 uur durende rondvaart door het dorp Giethoorn, het meer t Bovenwijde en het natuurgebied “De Wieden”. De gids aan boord vertelt u van alles over dit prachtige dorp en deze prachtige gebieden. U bent weer helemaal op de hoogte van alles wat Giethoorn te bieden heeft.

Eenmaal terug van de rondvaart zult u wel honger gekregen hebben. Daarom staat er voor u een uitgebreide koffietafel klaar met goedgevulde groentesoep, waarbij u onbeperkt gebruik kunt maken van koffie, thee en melk.

Na de uitgebreide koffietafel kunt u het eten even laten zakken. U heeft een uurtje vrij te besteden. Bezoek één van de vele musea die Giethoorn rijk is of ga de pottenbakkerij bezichtigen. Natuurlijk is het ook mogelijk om lekker te genieten op een terrasje.

Daarna gaat u op eigen gelegenheid naar Zwartsluis waar u lekker een uurtje ontspannen gaat bowlen met uw gezelschap en de mouwen op kunt stropen om te laten zien wie de beste is. Ter afsluiting van deze enerverende dag staat er een geheel verzorgd pannetjesdiner voor u klaar.

Dagje uit Giethoorn

Bent u benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?

“Arrangement Giethoorn Een volledig verzorgde dag, eenvoudig en in een handomdraai geregeld. Geselecteerd voor een familieuitje. Mooie omgeving, vriendelijk en behulpzaam personeel, prima en ruim voldoende eten. Uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, ongelooflijk dat je het hiervoor kunt aanbieden. Zeer aan te bevelen.”
Anoniem geeft een 9.

“Perfecte dag, prima eten, leuk en gevarieerd programma en vriendelijke mensen. In één woord TOP.”
Peter Harreman geeft een 9.

“Ik spreek ook namens de 15 andere dames .Het was het derde arrangement bij jullie en het was fantastisch. Iedereen heeft het erg naar de zin gehad. Het zal zeker niet de laatste keer zijn geweest. Er zijn nog veel mogelijkheden dit was precies goed ook omdat er dames bij zijn die niet zo goed meer lopen. Nogmaals we zijn zeer tevreden . We geven hiervoor een hele vette 10 Vr gr An de Jong”
An de Jong geeft een 10.

“Wij hebben een prachtige dag gehad, alles tot in de puntjes verzorgd, echt heel goed en het moet gezegd worden, we hadden een zeer goede bondgenoot aan het weer.!! WE KUNNEN en zullen dit in onze kennissenkring aanbevelen. Succes verder en ga zo door.!!”
B Bloemendal geeft een 8.

“Fijne dag gehad zowel jong als oud heeft genoten. Prima omgeving en schitterende natuur. Alles was keurig verzorgd.”
Gerrit Huisman geeft een 8.

Wilt u ook eens genieten van het Ontspanningsarrangement Giethoorn – Zwartsluis – geweldig dagje uit?