TOP 5 Genieten van een Golfweekend

TOP 5 Genieten van een Golfweekend

Uw Golfweekend begint hier. Goede hotels en schitterend gelegen golfbanen maken een weekendje golfen nog aantrekkelijker met een van onze speciale golfarrangementen.

Wilt u ook eens genieten van een Weekendje Golfen in Limburg, Drenthe, Gelderland of België? Wij bieden u de meest complete golfweekenden met een golfbaan die zo mooi is dat uw mond ervan open valt. Bekijk nu onze TOP 5 Golfarrangementen en boek nu!

1. Golfweekend arrangement in Midden-Limburg

Als golfliefhebber moet u ooit eens gespeeld hebben op de schitterende golfbaan van Herkenbosch. Deze baan wordt als de mooiste bosbaan van Nederland betiteld. Geniet dus van een heerlijk golf weekend in Limburg en overnacht in een super de luxe hotel.

2. 3 daags Golfarrangement – Golfen in het mooie Drenthe

Mensen die willen werken aan hun ‘swing’ in een andere omgeving kunnen in Drenthe uitstekend golfen. U dient wel in het bezit te zijn van een GVB. Bij dit arrangement kunt kiezen uit 6 verschillende golfbanen. In het arrangement zit twee keer een greenfee. Mocht u nog willen golfen op een andere baan, kunt u dit er uiteraard altijd bij reserveren!

3. Golfaanbieding in de Belgische Kempen

U gaat rustig golfen op één van de nabijgelegen golfbanen en ‘s avonds laat u zich lekker culinair verwennen. Dit is mogelijk met dit speciale Golfarrangement in de Belgische Kempen.

De rustige en bosrijke omgeving van de Belgische Kempen biedt enkele prachtige golfterreinen. Bij het golfarrangement kiest u uit één van de nabijgelegen golfbanen en kiest U de gewenste afslagtijd, wij zorgen voor de rest!

Golfen in de Achterhoek

4. Golfen in Gelderland en Slapen in een Kasteel

Schitterend gelegen op de grens van de Veluwezoom en de IJsselvallei kunt u hier fantastisch golfen en culinair genieten. Voor echte golfliefhebbers is dit golfarrangement puur genieten.

Het landgoed omvat ca. 230 ha. bos, ooit aangelegd als jachtgebied voor de 16e, 17e eeuwse adel, thans het domein voor een professionele kennismaking met de golfsport. Wat is er nou mooier dan slapen en golfen op hetzelfde terrein?

5. Golf weekend in de Achterhoek Gelderland – Golf & Countryclub De Graafschap

Houdt u van golfen, luxe genieten en heerlijk eten? Dan bent u bij dit hotel aan het juiste adres. In de prachtige natuurschoon van de Achterhoek is golfen niet alleen een sport maar ook een groot genot! Kom heerlijk een weekendje golfen in de Achterhoek.

Golf & Countryclub De Graafschap, een 18 holes par 72 golfbaan is op een unieke manier aangepast aan de natuurlijke omgeving en gelegen midden in het prachtige Achterhoeks coulissenlandschap. Bij terugkomst zorgen wij voor een heerlijk diner met typische streekgerechten.

Geniet nu van één van deze 5 TOPPERS en ga een weekendje ertussenuit met een Golfarrangement.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl