Tip van de Redactie: Rondvaart door Giethoorn

Tip van de Redactie: Rondvaart door Giethoorn

Rondvaart door de prachtige wateren van Giethoorn. U waant zich in klein Venetië.

Rondvaart door klein Venetië
In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u De Rietstulp, een sfeervol restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor. Naast de diverse mogelijkheden voor à la Carte en koffietafels verzorgen wij ook meetings en diverse arrangementen.

Programma
Start met een 2-uurs rondvaart door de prachtige wateren van Giethoorn. Aan boord wordt u voorzien van een hapje en een drankje, zodat u heerlijk ontspannen kunt genieten van het idyllische dorpje Giethoorn en het prachtige natuurgebied de Wieden.

Aansluitend brengt u een bezoek aan museum De Oude Aarde, waar een rondleiding krijgt.

Rondvaart Giethoorn

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Het arrangement heeft een gemiddelde van een 8,5!
“Heel leuk! Ideaal omdat het weer wat minder was en dus de vaart helemaal niet druk (volgens de schipper/gids). Rustig genoten (er was een stel kinderen aan boord dat zich super gedragen heeft en ook felicitaties van de schipper kreeg). En verder: stipt, goed verzorgd, heel fijne uitleg, mooie streek, absoluut alles prima.”
Brigitte van Vlierden geeft een 10.

“Wij, mijn schoonzus en ik hebben genoten van de rondvaart. Mijn schoonzus is 50 jaar uit Nederland weg geweest was hier nooit geweest. Ze heeft enorm genoten. Alles was goed verzorgd!”
H.O. Sontrop geeft een 8.

“Onze ‘gastheer’ was goed op de hoogte van de natuur. Heel prettig dat we hem ook vragen konden stellen. Ook het personeel aan de wal was erg behulpzaam. We hebben genoten van de wijn en de hapjes aan boord.”
Anoniem geeft een 9.

Wilt u ook eens genieten van een Rondvaart door Giethoorn?