7 veelvoorkomende fouten in bed

7 veelvoorkomende fouten in bed

Als je denkt dat goeie seks alleen mannenwerk is, heb je het mooi mis. Hieronder hebben we voor je 7 veelvoorkomende fouten die vrouwen in bed maken.

 1. Cosmo lezen alsof het een “seks bijbel” is.
  Deze fout geldt voor mannen en vrouwen. Sommige dingen die ze voorstellen zijn zo absurd en hebben zeker weten niet het effect wat in de Cosmo stond.
 2. Onzekerheden.
  De aanwezigheid van onzekerheden zijn en blijven altijd een groot probleem. Maar juist de onzekerheid maakt je minder aantrekkelijk. Zelfvertrouwen binnen en buiten het bed is zo ongelooflijk sexy. Gewoon omdat vrouwen, mannen altijd helemaal keuren, betekend niet dat zei dat ook bij jou doen. Bijna alle mannen houden van de vrouwelijke vorm, en zien de onvolkomenheden die wij van ons lichaam zien toch niet.
 3. Ga er niet als een zak aardappelen bij liggen.
  Wees juist actief! Ontdek wat je lekker vindt, en geef deze informatie aan hem door. Seks is alleen leuk als jij er aan meewerkt. Het hoeft ook echt niet altijd een “work-out” te zijn. Langzame en gepassioneerde seks is ook absoluut niet verkeerd.
 4. Orgasmes faken.
  Doe dat echt nooit! Als het al is omdat je er gewoon vanaf wilt zijn, ga dan uit bed en kom pas weer terug als jij het ook echt wilt. Als je echt een orgasme wilt, moet je er moeite voor doen. Laat hem weten wat jij wel en niet lekker vindt. Doe desnoods wat onderzoek naar hoe je een orgasme kan krijgen, en probeer het met hem uit.
 5. Er vanuit gaan dat mannen hem altijd omhoog hebben staan.
  Emoties, onzekerheden, zorgen of vermoeidheid kunnen allemaal redenen zijn dat hij hem niet gelijk omhoog krijgt. Dit kan gewoon even duren.
 6. Vergeten hoe visueel mannen denken.
  Bijna alle mannen worden moe van een vrouw zien, of ze nou naakt is, in lingerie, onder de douche staat of in een bikini het maakt niks uit. De mannen willen natuurlijk ook graag wat “eye candy”.
 7. Stil zijn.
  Als je opgewonden van hem wordt, laat het hem dan weten. Je hoeft echt niet vies te gaan praten, maar gewoon wat geluid is al genoeg. Je seks wordt alleen maar beter als hij weet hoeveel jij er van geniet.

En nu is het tijd voor actie! Laat geen van deze fouten in de weg komen, van je innerlijke seks godin.

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: