Menu
Vrije tijd

TOP 3: Een Weekendje Weg en genieten van Pure Luxe

First class oftewel eerste klas arrangementen vindt u hier. Omdat soms alleen het beste goed genoeg is kunt u hier een keuze maken uit tophotels met bijzondere arrangementen voor een heerlijk weekendje weg of een paar heerlijke dagen er tussen uit.

Voor vandaag hebben wij drie toppers geselecteerd voor een Romantisch weekendje weg in een Kerk in België, een SpaWeekend in Valkenburg of een Weekendje Romantisch genieten op een luxe landgoed. Bekijk nu onze TOP 3 en boek ook zo’n Speciaal Weekendje Weg!

1. 2-daags Romantisch arrangement in een Kerk in Belgie

Romantisch genieten in een schitterende locatie? Dat is wat u gaat beleven als u dit arrangement boekt in één van de mooiste locaties van Mechelen. In een voormalig klooster vindt u dit prachtige stijlvolle hotel.

Een buitengewone ervaring
Door de betoverende inrichting van Martin’s Patershof wordt elke bezoeker als het ware meegevoerd op een adembenemende reis doorheen tijd en ruimte. Zo baden alle kamers, dankzij de glasramen, in een hemels licht en kunnen de gasten in het kerkkoor genieten van hun ontbijt. Een onvergetelijke ervaring.

2. Spa en Wellness in een prachtig kasteel in Valkenburg

2 Dagen helemaal tot rust komen en tijd voor uzelf nemen bij Spa & Wellness St. Gerlach. Geniet van een heerlijke beautydag met aansluitend een heerlijk 3-gangen diner en een overnachting in een luxe kamer.

Spa & Wellness St. Gerlach
Een onderdeel van Spa & Wellness St. Gerlach is Kneipp Spa. Dit is de enige gespecialiseerde Kneipp Spa. in Nederland. De behandelingen die u tot een gehele ontspanning brengen bestaat uit een volledige massage met de toevoeging van kruidenoliën. Spa staat voor ‘gezond door water’. Na een bezoek voelt u zich als herboren.

3. All about Romance – Samen genieten op een luxe landgoed

Stelt u zich eens voor. Sfeervolle kaarsjes, relaxte muziek, een intiem diner voor 2, alleen maar aandacht voor elkaar en dat alles in de juiste sfeervolle en romantisch ambiance. U heeft het waarschijnlijk al begrepen: we hebben het over romantiek. Spreekt dit plaatje u aan? Dan is het all about Romance arrangement u en uw partner op het lijf geschreven. Of u iets te vieren heeft of gewoon heerlijk samen zijn… wij laten we niets aan het toeval over.

Prachtige landgoed aan de rand van de Veluwse bossen
Het landgoed kent een bijzonder rijke geschiedenis. Het landgoed zelf dateert uit 1356 en behoorde van 1648 tot 1800 aan de familie Van Oranje. Het huidige ‘Koninklijke’ landhuis werd gebouwd in 1847. Vandaag de dag wordt dit landhuis gebruikt voor de ontvangst van onze gasten. En wat voor een ontvangst. Laat u verrassen door de serene en authentieke atmosfeer van lang vervlogen tijden. Ontdek zelf hoe het heden en verleden naadloos in elkaar overvloeien.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl