Menu
Mode

Dress to impress op je eerste date!

Op een eerste date wil je natuurlijk een geweldige indruk achter laten bij hem. Bepalen wat je gaat dragen kan daarom nogal een langdurende klus zijn voor vrouwen. Kiezen van de juiste outfit gaat allemaal om waar jij je comfortabel en zelfverzekerd in voelt.

1. Vermijd te veel of te weinig kleren
Het is belangrijk dat je weet waar de date gaat plaatsvinden, zodat je precies weet wat voor soort kleren je kan dragen en toepasselijk zijn. Er is een groot verschil tussen een date bij een restaurant of op het strand.
Wees bewust van het feit dat kleren bepaalde signalen afgeven. Wat zijn de signalen die jij wilt geven op je eerste date? Denk er maar eens over na.

2. De kleur
Je kunt beter een kleur dragen die jou heel goed staat, dan je favoriete kleur. Dit kan wellicht dezelfde kleur zijn, dan is het goed. Maar kies een kleur dat jou het beste staat en het beste naar je in boven brengt.

3. Weet wat je goed staat
Wanneer je niet zeker bent van welke soort kleren jou het beste staan, vraag het dan aan je moeder of je beste vriendin. Zodra je weet dat een outfit jou perfect staan, ben je direct ook veel zelfverzekerder en comfortabeler.

4. Gebruik voldoende parfum
Je wilt natuurlijk niet je date laten stikken omdat jij te veel parfum op hebt. Gebruik uiteraard wel een heerlijk geurtje, waardoor hij nog de volgende dag over zal dagdromen.

5. Hakken of geen hakken?
Draag wat voor jou werkt. Draag je over het algemeen hakken en kun je erop lopen? Waarom dan ook niet tijdens je eerste date? Houd er dan alsnog rekening mee waar de date is, op het strand met hakken, niet echt handig. Draag je normaal nooit hakken en hou je er niet echt van? Doe het nu dan ook niet, je gaat je onzeker voelen of vallen. Dat is niet wat we willen op je eerste date, toch?