Menu
Vrije tijd

Top 3: Laatste kamers met oud en nieuw

Het is alweer bijna december en dat betekent dat de feestdagen en de jaarwisseling er ook aankomen. Voor wie nog geen plannen heeft, zal langzaamaan wel moeten kijken, want de hotels beginnen vol te raken. Gelukkig hebben wij nog verschillende hotels die nog beschikbaarheid hebben! Hieronder volgt een top 3 van arrangementen waarbij echt de laatste kamers beschikbaar zijn.

Wil jij dit jaar oud en nieuw vieren met een idyllisch landschap op de achtergrond? Dat kan met het Sylvester Arrangement in Zuid Limburg – Feestavond met DJ in Gulpen. Hierbij vier je 2 dagen oud en nieuw, geniet je van een verblijf op basis van half pension en wordt er na het oudejaarsbuffet een feestje gebouwd met de live muziek van een DJ. Om 00.00 uur wordt het nieuwe jaar goed ingeluid met een vuurwerk , oliebollen en champagne.

Ben jij sportief en wil je graag samen met jouw familie de jaarwisseling op een sportieve manier ingaan? Dan is het Oud en Nieuw in Brabant met Feestavond op 31-12 met DJ, hapjes en drankjes in Mierlo een echte topper voor jou! Je overnacht 2 nachten in het sportiefste hotel van Nederland. In dit hotel geniet je van een verblijf op basis van half pension. Op oudejaarsavond wordt er een gezellig feestje gevierd met een DJ met onbeperkt drankjes en hapjes. Uiteraard kun je bij dit arrangement ook gebruik maken van alle sportfaciliteiten die het hotel te bieden heeft, hoe leuk is dat?!

Beleef jij oud en nieuw liever op de Veluwe en wil je graag een onbezorgd verblijf beleven? Dan is er het 3-daagse Oud & Nieuw Special op de Veluwe met LIVE Muziek en Feestavond. Je geniet hierbij van een verblijf op basis half pension, de drank tijdens het buffet is voor je geregeld en samen met de andere gasten luid je 2020 in met een glas bubbels.

Maak snel jouw keuze, want voordat je het weet is het te laat!

Recreatief.nl