Menu
Vrije tijd

Top 3: Ladies Only voor een leuk Vrijgezellenfeest

Gaat u een vrijgezellenfeest organiseren? Hier vindt u de beste en origineelste vrijgezellenfeesten voor VROUWEN. Of het nu gaat om een vrijgezellendag, vrijgezellenavond of vrijgezellen weekend. Wij bieden u de leukste arrangementen! Bekijk nu onze 3 Toppers voor een vrijgzellendag uit en boek ook zo’n leuke dag!

1. High Tea in Antwerpen

De High Tea in Antwerpen
Komt naar de High Tea metuw partner, vriend, moeder, zoon of om het even wie, je overbuurvrouw eventueel, als het maar met iemand is in wiens gezelschap u graag vertoeft. De omgeving is mooi en de hapjes zijn verrukkelijk! Wat wil je nog meer. Af en toe neem je een rood vruchtje om de smaakpapillen weer te neutraliseren. U geniet, babbelt en knabbelt en ondertussen drinkt u thee, thee en nog eens thee. Zo gaat de middag voorbij.

In deze drukke, hectische tijden, voor uzelf een moment van ontspanning en rust. De High Tea wordt door de gastvrouw persoonlijk bereid en naar gelang het aantal personen kunnen er ook een aantal verschillende heerlijkheden staan.

2. Ladies Only – workshop paaldansen in Nijmegen

HET vrijgezellenuitje van het jaar!
Op zoek naar een originele vrijgezellenavond alleen voor vrouwen? Een uitdagende en sportieve bezigheid met een vette knipoog? Kies dan voor de workshop Paaldansen in Nijmegen. Onze professionele instructrice leert jullie de basis van het paaldansen. Ontdek hoe zwaar het is voor je armspieren, beenspieren en buikspieren en ook je lachspieren krijgen een pittige work-out!

Paaldansen

3. Vriendinnen en vrijgezellen opgelet! Burlesque workshop!

Verleidelijk, expressief en attitude – Waag je aan dit spectaculaire arrangement
Burlesque is een nostalgische vorm van strippen, waarbij humor en zelfspot de boventoon voeren. Leer op een mooie en sexy manier lopen en bewegen en werkt samen aan een verleidelijke en een tikkeltje ondeugende dansroutine. Succes verzekerd, want de pret van het samen grenzen verleggen werkt heel aanstekelijk.

Vriendinnen en vrijgezellen opgelet!
Denk aan Amerikaanse theatertjes met een neonreclame aan de gevel, de prachtige nylons en kleding uit de fifties en de theatrale manier van entertainment die daarbij past. De sfeer van pin-up girls die een beetje stout zijn, maar vooral ‘strippen’ met een knipoog: eigenlijk net-niet strippen dus! Het gaat vooral om de lach en om de dansact!

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl