Menu
Vrije tijd

Top 3 oud en nieuw arrangementen

Top 3 oud en nieuw arrangementen

Bent u op zoek naar een leuk arrangement om het nieuw jaar in te luiden? Deze 3 leuke arrangementen hebben allemaal wat bijzonders, van een uitgebruid 6 gangen diner tot een all in feest avond. Ga eens met vrienden of familie heerlijk genieten van een van de oud en nieuw arrangementen.

Geniet van onvergetelijk oud en nieuw arrangement!

  1. Feestavond, 6-gangen diner, Live muziek dansvloer en Vuurwerk – Oud & Nieuw in Zeeland
    Wilt u het jaar feestend afsluiten? Kom naar Zeeland en geniet van een Sylvesterarrangement. Verblijf 2 nachten en geniet op oudejaarsavond van een uitgebreid 6-gangen diner met aansluitend een spetterende party met live muziek en een dansvloer om de voetjes van de vloer te laten gaan.
  2. Oud en nieuw met feestelijk diner in kasteel in limburg & lekker dansen ( drankjes INCL ! )
    Vier de jaarwisseling eens anders dan anders. Lekker ontspannen een feestje vieren in een prachtig kasteel in Zuid-Limburg. U geniet van een heerlijk diner in de historische ruimtes van het Kasteel. Aansluitend een feestelijke avond en passende feestmuziek.
  3. All inclusive Oud & Nieuw arrangement in Drenthe – 3 dagen genieten inclusief diner en drankjes
    Er is geen betere plek om het nieuwe jaar te beginnen dan in dit veelzijdige hotel. Alles is aanwezig om u een onvergetelijke jaarwisseling te bezorgen samen met uw gezin, vrienden, familie en kennissen!

Bent u op zoek naar meer mogelijkheden voor een oud en nieuw arrangement?

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Recreatief.nl