Menu
Vrije tijd

TOP 3 Sylvester in Gulpen

Vier Sylvester eens in het prachtige Limburgse stadje Gulpen. In het sfeervolle Limburg kunt u het nieuwe jaar goed inluiden met prachtig vuurwerk en natuurlijk de heerlijke oliebollen en bubbels. Natuurlijk is een culinair hoogstandje niet te missen op oudjaarsdag. De koks gaan elk jaar hard aan de slag om een feestelijk en uitgebreid diner voor u te reserveren.

Geniet van oud en nieuw in het mooie Gulpen tijdens een van deze arrangementen.

  • 3-daags Sylvester Arrangement in Gulpen – Zuid Limburg
    Nergens in Nederland ziet het er met de feestdagen zo sfeervol, warm en gezellig uit als in Zuid Limburg. Dus wanneer u Oud & Nieuw buiten de deur wilt vieren dan is Zuid Limburg daar uitermate geschikt voor!
  • Oud & Nieuw arrangement in Zuid Limburg – 3 dagen genieten in Gulpen
    Luid met ons op een feestelijke manier het nieuwe jaar in en geniet van een culinair twee- of driedaags verblijf. Oudejaarsavond staat hier in het teken van gezelligheid en heerlijk lang tafelen. Uiteraard zullen om 00:00 uur de champagne, oliebollen en het vuurwerk niet ontbreken!
  • Sylvester Arrangement in Zuid Limburg
    Om 12 uur kijken naar prachtig vuurwerk en heerlijke oliebollen eten hoort er helemaal bij met oud en nieuw. Geniet daarbij ook eens van een feestelijk 6 gangen diner.

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Recreatief.nl