Menu
Vrije tijd

Top 3 Vriendenweekendjes in de Achterhoek

Gezellig met je vrienden een weekendje weg en leuke activiteiten beleven. Ontdek de Achterhoek tijdens een 2- of 3-daags vriendenweekend en geniet van de comfort in uw hotel of accommodatie. Daarnaast samen genieten van heerlijke diners en een uitgebreid ontbijt in de morgen. Bekijk deze Top 3 Vriendenweekendjes in de Achterhoek voor leuke ideeën!

1- 3-daags Vriendinnenweekend met e-chopper tour door de Achterhoek

Bij dit leuke vriendinnenarrangement is er genoeg tijd om even lekker bij te kletsen. Geniet samen van een heerlijke High Wine, het gezellig samen zijn en maak de volgende dag een prachtige route door de Achterhoek op de e-chopper. Genieten van lekker eten en het samen zijn met je vriendinnen!

2- Vriendenweekend in Doetinchem met Escape Room en Bowlen

Overnachten in een prachtig villa hotel en leuke activiteiten ondernemen tijdens dit leuke vriendenweekend. Werk goed samen om te ontsnappen uit de escaperoom en ga vervolgens de strijd aan tegen elkaar op de golfbaan. In het hotel geniet u van een heerlijke proeverij van de Chef en in de ochtend staat er een uitgebreid ontbijt voor u klaar in het restaurant.

3- Bijzonder 3-daags Vriendenarrangement in een Herberg met Bronckhorster bierproeverij

Een 3-daags vriendinnenweekend in het mooie Bronckhorst. Uitgebreide diners worden voor u uitgeserveerd, een momentje om je even lekker te laten verwennen. Daarnaast zult u ook genieten van een bierproeverij waarbij u meerdere biertjes proeft en daarnaast geniet van lekkere hapjes.

Deze Top 3 vriendenweekendjes in de Achterhoek niet helemaal wat u zoekt? Bekijkt u dan ons volledige aanbod op: www.vriendinnenweekend.nl of www.mannenweekend.nl

Bekijkt u hier 5 Tips voor groepsuitjes op de Veluwe!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Recreatief.nl