Menu
Romantiek

4 romantische wijnen om je date te super-boosten

Niet alleen vrouwen houden van romantiek. Ook mannen lijken tegenwoordig wel open te staan voor een romantische ‘get together’. Mannen komen tegenwoordig met de prachtigste ideeën voor een romantisch samenzijn zoals reizen, picknicks, etentjes en wat dies meer zij. Tijdens al deze romantische uitjes is er vaak één constante factor en dat is wijn.

Of het nu witte wijn, rode wijn of rosé is, wijn wordt veel genuttigd op romantische dates.

In dit artikel deel ik vier wijnen die geschikt zijn om je romantische date nóg meer te turbo boosten. Op deze manier heb jij als romanticus alvast je ‘brownie points’ bij je partner binnen.

Perrin Wijn

Perrin wijn wordt geproduceerd door de familie Perrin uit Frankrijk. Zij zijn eigendom van verschillende wijngaarden met de beste terroirs in de Rhône-vallei. Perrin wijn is verkrijgbaar in rode wijn en in witte wijn en het is te kopen in elke prijsklasse.

Torres Wijn

Torres wijn is een absolute Spaanse topwijn, en is ook in verschillende prijsklassen te verkrijgen. Het wijnhuis Torres produceert de mooiste wijnen met druivenrassen zoals Tempranillo, Garnacha, Cabernet Sauvignon en Pinot Noir. Naast rode wijn produceert Torres wijn ook witte wijn.

Bernardus Chardonnay

Bernardus Chardonnay is afkomstig uit Californië en is heerlijk bij eten zoals vis, gevogelte of kalfsvlees. Het is een fruitige, volle wijn die perfect genuttigd kan worden tijdens een romantisch diner. Een leuk weetje over de Bernardus wijngaard is dat hij is opgezet door Ben Pon. Ben Pon is bekend van de import van luxe automerken.

Baron de Ley

Baron de Ley is een Spaans wijnhuis waar de beste Rioja wijn wordt geproduceerd. Het unieke aan dit Spaanse wijnhuis is dat zij geen wijnen van verschillende regio’s door elkaar mengen zoals wel vaker gebeurd bij andere Rioja-wijnen. Door het mengen gaat duidelijk de kwaliteit van de wijn verloren. Iets dat bij Baron de Ley niet gebeurt.

Deze vier fantastische wijnen zijn verkrijgbaar bij Valkwijn. Valkwijn is een online wijnwinkel waar je de beste wijnen kunt kopen tegen voordelige prijzen. Valkwijn is onderdeel van van der Valk hotels en restaurants. Zij hebben ook een fysieke winkel in de Valk Versmarkt te voorschoten.

Indien u bestelt op de website van Valkwijn, heeft u vaak de producten al de volgende dag in een mooie doos op uw deurmat liggen. Onze dozen zorgen voor een minimale kans op schade waardoor u bent verzekerd van een wijntje op tijd en in goede staat. Wij maken gebruik van de bezorgservice Flespakket wat onderdeel is van PostNL. Voor een romantisch wijntje moet u bij Valkwijn zijn.