TOP 3: Workshop Sieraden Maken met je Vriendinnen?

TOP 3: Workshop Sieraden Maken met je Vriendinnen?

Leuk groepsuitje voor dames! Na een workshop sieraden maken heeft iedereen een eigen unieke zelf gemaakte sieraad. Geweldige workshop voor een vriendinnenuitje of vrijgezellendag.

Leuk vriendinnenuitje! U kunt bij ons een workshop sieraden maken boeken.

Deze workshop kan dan bestaan uit het maken van een ketting, armband, oorbellen of een compleet setje. Ook bestaat de mogelijkheid voor het maken van een tassenhanger.

Deze sieraden maken workshop is geschikt voor kinderen of voor ouderen en kan op uw eigen locatie, door heel Nederland, plaats vinden. Ook hebben wij in vele grote steden leuke locaties waar u, onder het genot van een high tea, de mooie sieraden kan maken.

Sieraden maken

De sieraden workshop kan volledig, op alle wensen en smaken, worden afgestemd.

Maak je eigen unieke wraparmband inclusief alle materialen en kralen, luxe koffie en theetafelen glassieraad. Deze workshop is al mogelijk vanaf 4 personen op onze locatie in Arnhem.

Liever een zilveren sieraad maken?
Niet bekend met edelsmeden en werken met zilver? Dit is een unieke workshop die in heel Nederland geboekt kan worden. Techniek wordt waar nodig besproken, maar het spelen met zilver staat centraal. Wij gaan vooral voor het plezier met elkaar, maar er wordt ook zeker veel geleerd en u gaat naar huis met een prachtig sieraad. Op verrassende wijze ontstaan namelijk de mooiste sieraden.

Bekijk nu onze TOP 3 voor een workshop Sieraden maken met je beste vriendinnen:

  1. Workshop sieraden maken en luxe koffie en theetafel
  2. Workshop Sieraden maken
  3. Workshop zilveren sieraden maken op locatie

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl