Menu
Vrije tijd

Top 5 Romantiek in de Limburgse Heuvels

Romantisch weekendje weg op de Heuvelland. Ons aanbod is zeer divers dus maak een keuze is ons fantastische aanbod van weekendjes weg.

Wilt u ook eens genieten van een Romantisch weekendje weg in Limburg? Lekker genieten van een Beautyarrangement en alleen maar oog hebben voor elkaar, of toch liever lekker culinair genieten op een prachtig Chateau? Wij hebben voor u 5 Toppers op een rijtje gezet voor een op en top Romantisch arrangement in Limburg. Kies en boek nu!

1. 3-daags Relax Beauty Kuur arrangement van Thermae 2000
Er even helemaal tussenuit en als herboren weer naar huis na 3 dagen optimale ontspanning!Zowel genieten van ontspannings- als beautybehandelingen en ook nog eens lekker luxe dineren met uitzicht over Valkenburg en wegdromen in het 4-sterren hotel.

Bijzonder water uit eigen bron
De binnen- en buitenbaden met whirlpools zijn gevuld met heilzaam, oerzuiver, mineraalrijk water uit eigen bron, dat 40.000 jaar afgesloten is geweest en daarmee beschermd is tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dat is dus optimaal genieten van wat moeder aarde zorgzaam voor ons bewaarde.

Sauna
Het veelzijdige saunalandschap bevindt zich zowel binnen als buiten. Geniet ondermeer van de stoombaden, eucalyptussauna’s, houtgestookte buitensauna, finse blokhutsauna’s van diverse temperaturen, een Bio- en een Tuli-sauna.

Faciliteiten

  • Diverse Stoombaden
  • Diverse sauna’s
  • Thermale baden
  • Rustruimtes
  • Solarium
  • Drie verschillende restaurants
  • Gratis WIFI

2. Beautyarrangement met GRATIS Lazy Day in Zuid-Limburg
Voor een weekendje heerlijk relaxen en genieten is deze 3 daagse beautyaanbieding een echte aanrader! Wegdromen in een fantastisch hotel, culinair genieten en beauty in eigen huis. Dat is pas pure ontspanning en Op en Top verwennerij.

Tijd voor totale ontspanning met ‘Op en Top Verwennerij’? Voor een weekendje heerlijk relaxen en genieten is deze 3 daagse beautyaanbieding een echte aanrader! Wegdromen in een fantastisch hotel, culinair genieten en beauty in eigen huis. Dat is pas pure ontspanning en Op en Top verwennerij.

Wegdromen in een prachtig kasteel
U verblijft 3 dagen in ****hotel Bilderberg Kasteel Vaalsbroek, gelegen midden in het groen, nabij de Duitse en Belgische grens, in de heuvels van het prachtige Zuid-Limburg.

Laat u in de watten leggen in ons Spa & Wellness Center en kom tot rust in ons zwembad, de jacuzzigrot, onder de snelbruiner, in de Finse sauna en de Aroma- en Lichttherapie sauna. Juist energie in overvloed? Dan kunt u terecht in ons professionele fitnesscenter. Of verken de omgeving, per fiets of te voet, u waant zich gegarandeerd even helemaal weg.

Geniet daarnaast van de gastvrijheid en onze culinaire veelzijdigheid, tijdens het uitgebreide ontbijtbuffet in restaurant ‘De Kruidentuin’ of een diner in restaurant ‘In de Oude Watermolen’. Gezellig natafelen in onze Bar-Bistro, waar u de dag onder genot van een drankje afsluit en zich opmaakt voor een nieuwe dag die geheel in het teken staat van uzelf.

3. Culinair genieten op een Chateau in Zuid-Limburg – 3 daagse hotelaanbieding
Culinair genieten arrangement in Valkenburg aan de Geul / Maastricht. In dit 4-sterren+ tophotel kunt u zich culinair laten verrassen. Met uw geliefde een romantisch weekendje weg of even een paar dagen er tussen uit.

Kan het mooier? Het weergaloos aantrekkelijke Geuldal, het schitterende natuurgebied Ingendael, onze eigen uitgestrekte parken, stijlvolle baroktuinen, een boerenkruidentuin, een hoogstam fruitarboretum, een rozenhof. Al dit fraais alleen al maakt Château St. Gerlach tot dé gekende buitenplaats van Maastricht. De geschiedenis van het landgoed gaat terug tot de twaalfde eeuw. Sinds 1997 is hier een hotel en restaurant gevestigd. Royale gastvrijheid in een historische setting te midden van wonderschone natuur.

Slapen in de parel van het Geuldal
Château St. Gerlach onderdeel van Relais & Château is gelegen in Houthem, vlakbij het Geulstadje Valkenburg aan de Geul. Een perfect vertrekpunt voor het verkennen en ontdekken van het Limburgse land. U bent hier slechts enkele kilometers verwijderd van de Romeinse stad Maastricht. Tevens kunt u heerlijk wandelen in het natuurgebied “Ingendael”, dat grenst aan het landgoed van Château St. Gerlach.

Het hotel is gevestigd in de prachtige oude pachthof van het landgoed. De luxe hotelkamers en suites zijn individueel gedecoreerd en allemaal voorzien van 4-sterren comfort. Naast de hotelkamers biedt het landgoed ook ruime hotelappartementen, die zeer aantrekkelijk zijn voor een langer verblijf of een verblijf met meerdere personen.

Tijdens het uitgebreide ontbijt in het Tuinpaviljoen kunt u genieten van de kruidentuin en de weidse natuur van het Geuldal met de grazende Konikspaarden en Gallowayrunderen. ’s Avonds kunt u terecht in de gezellige bar of in de sfeervolle lounge.

luxe weekendje weg

4. Romantisch Valkenburg Arrangement – Samen genieten in Limburg
Valkenburg; Nederlands populairste plekje als het gaat om ontspanning, plezier en romantiek! De ideale omgeving om samen even lekker bij te komen.

Valkenburg; Nederlands populairste plekje als het gaat om ontspanning, plezier en romantiek! De ideale omgeving om samen even lekker bij te komen. Of u nu wilt wandelen, fietsen, winkelen, sporten, ontspannen in een kuuroord, extreme sporten wilt uitoefenen of een museum bezoeken, het is hier allemaal aanwezig. Een garantie voor een aangenaam verblijf!

Het hotel – Een heerlijke plaats om thuis te komen
Gelegen even buiten het centrum in een omgeving die uitnodigt tot hartstochtelijk genieten. Sportief en rustgevend… uw verblijf in ons hotel maakt het allemaal mogelijk. Onze sfeervolle kamers of een onvergetelijke service zijn slechts enkele redenen om dit adres te onthouden. Hotel Atlanta, een gastvrij middelpunt waar sinds 1962 gasten zich thuis voelen door een unieke familiaire sfeer.

5. Nachtje weg en Dagje Scooteren door het prachtige Heuvelland
Voor een romantisch uitstapje samen toeren op de scooter of met de hele familie een fantastisch scooteruitje beleven? Boek en kom gewoon heerlijk genieten in dit mooie stukje Holland, Zuid-Limburg!

Geniet van een heerlijke dag in het mooie heuvelland met onze Gerardushoeve scooter. Na een heerlijk dagje toeren gaat u dineren op het mooiste terras van Limburg. En niemand hoeft de Bob te zijn omdat u heerlijk weg kunt dromen en na een nachtje slapen gaat u na een heerlijk ontbijt weer huiswaarts.

Voor een romantisch uitstapje samen toeren of met de hele familie een fantastisch uitje beleven? Boek en kom gewoon heerlijk genieten in dit mooie stukje Holland, Zuid-Limburg!

Het Hotel
Het hotel beschikt over een gezellige bar, waar de traditionele Limburgse bieren nog op fust geschonken worden, een binnenhof met een mooi terras, waar het van het voor- tot het najaar goed toeven is. In onze wintertuin geniet u elk seizoen van een ander uniek uitzicht over het Gulpdal. In delou Het hotel is in de Euregio gelegen, centraal tussen Aken, Maastricht en Luik, van winkelen tot wandelen, van museum tot theater, van uitgaan tot uitslapen, er is voor elk wat wils. Vanuit het hotel starten diverse wandel- en fietsroutes die u leiden door het prachtige landschap en de unieke dalen van het Heuvelland. Het is een waar eldorado voor wandelaars, zeker omdat een terrasje of een gezellig café nooit ver weg is.

Het hotel biedt u per seizoen schitterende arrangementen, alle streken seizoensproducten, als ook activiteiten aan. Boekt u halfpension, dan geniet u iedere avond in ons Panorama Restaurant van een 3- of 4-gangendiner.

Ons restaurant ligt op 4 autominuten of 25 minuten loopafstand van ons hotel. Onze gratis schuttle service brengt u graag op en neer. Ontdek zelf dat ons hotel alles in huis heeft om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen in een prachtig decor.

Met recreatieve groet,
Recreatief.nl

Linda Brugman