TOP 5: Romantisch Giethoorn met een Dagje Uit of Weekendje Weg?

TOP 5: Romantisch Giethoorn met een Dagje Uit of Weekendje Weg?

Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Wilt u ook romantisch genieten in het prachtige dorp Giethoorn? Geniet van een dagje uit en beleef een fluistertocht die u nooit zult vergeten. Aansluitend genieten van een high tea om de inwendige mens te vullen. Liever een weekendje weg met uw geliefde? Ook dat is mogelijk in het prachtige Giethoorn. Bekijk nu onze TOP 5 voor de meest Romantische uitjes in Giethoorn.

1. Giethoorn – Het Rietstulp High Tea arrangement

Een gezellige dag met vriendinnen of op stap met de hele familie. Maak een rondvaart door het prachtige waterdorp Giethoorn en geniet ‘s middags van een onvergetelijke High Tea. Even tijd dus om bij te praten met elkaar en een gezellig dagje uit. Wilt u liever de rondvaartboot vervangen door een fluistervaart? Vraag naar de mogelijkheden, zodat u op en top romantisch kunt genieten in het riet.

2. TOP 3: Genieten van een Romantisch Weekendje Weg

  • Tip: Dagje uit of weekendje weg in Giethoorn!
  • 3 TIPS voor een leuk dagje uit in Giethoorn
  • TOP 3: Romantisch Dagje uit in Giethoorn