Menu
Hobby's / Lifestyle / Mode / Vrije tijd

Dit zijn de top 5 shopping apps van dit moment

Shopping queens en fashionista’s opgelet! Deze vijf shopping apps zijn populair en erg handig! Genieten van een geslaagde shopsessie is ook een investering, in jezelf en de garderobe maar dat houden we graag voor onszelf. Zo kunnen schoenen toch echt je leven veranderen, vraag het Assepoester zelf maar! Tegenwoordig is er op een telefoon veel mogelijk. Whatsappen, Facebooken, luisteren naar je favoriete muziek en het genieten van inspirerende en voordelige fashion apps. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen; je hebt er internet voor nodig. Met een sim only abonnement kan je zorgeloos genieten van snel internet om deze toffe apps te bekijken.

De Reclamefolder app

Dagelijks worden de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels in de app van Reclamefolder verzameld. Met ruim 2,6 miljoen app downloads en ruim 25.000.000 gelezen folders per maand is Reclamefolder dan ook het grootste platform voor digitale reclamefolders en aanbiedingen in Nederland. Wekelijks worden er miljoenen folders bekeken, die handig ingedeeld zijn in verschillende branches. Je kunt deze bekijken in jouw eigen woonomgeving of op de locatie waar je je op dat moment bevindt. Doordat de persoonlijke instellingen worden aangegeven, kan je makkelijker de gewenste aanbiedingen vinden.

Spotta, dé shoppinghulp

Spotta helpt tijdens het shoppen door makkelijk voordeel en inspiratie te verkrijgen die voor jou relevant is. De Spotta app is vernieuwd waardoor je altijd als eerste de nieuwste folders, aanbiedingen en acties van jouw favoriete winkels, merken en producten bij de hand hebt. Wacht niet langer en download nu de nieuwe Spotta app!

Lekker eten dankzij Thuisbezorgd

Met Thuisbezorgd kun je eenvoudig vanaf je telefoon eten bestellen. Er wordt ingelogd met het account en er kan meteen inzicht worden verkregen in de eerder gemaakte bestellingen. Met een druk op de knop bestel je ze opnieuw. Daarnaast is de interface van Thuisbezorgd overzichtelijk, waardoor je snel jouw bestelling aan het betreffende restaurant kunt doorgeven. Een handige functie van Thuisbezorgd is de externe betalingsoptie. Hierdoor wordt bijvoorbeeld de ING-app geopend zodra een betaling moet worden voltooid. De postcode wordt ingevuld, het account wordt geselecteerd en de betaling is in een handomdraai gerealiseerd. Eet smakelijk!

Met Tikkie eenvoudig terugbetalen

Geld terugvragen hoeft niet lastig te zijn. Met Tikkie betalen je vrienden jou eenvoudig terug via WhatsApp, Telegram, Messenger of sms. Het maakt niet uit bij welke bank je zit. Tikkie is er voor iedereen! Tikkie helpt jou als je geld hebt voorgeschoten en dat wilt terugvragen. Denk bijvoorbeeld aan: drankjes met vriendinnen, een vakantie of kaartjes voor een festival. Je stuurt met Tikkie een betaalverzoekje en in het verzoekje staat een link. Via deze link betalen je vrienden jou terug. IBAN’s uitwisselen is niet meer nodig! En je vrienden hoeven Tikkie niet te hebben. Iedereen moet wel een Nederlandse betaalrekening hebben en 18 jaar of ouder zijn.

United Wardrobe

Dit is een fashion marktplaats voor het kopen en verkopen van kleding, schoenen, sneakers en accessoires. Of je nu in de trein, in de klas of thuis op de bank zit: jij hebt toegang tot miljoenen producten (die tot 80% lager geprijsd zijn dan in de winkel) van meer dan 1 miljoen gebruikers. Op United Wardrobe scroll je door de app en word je geïnspireerd door de producten die anderen verkopen. Je kan zoeken en filteren om producten te vinden die nog specifieker bij jouw stijl passen. Heb je nog kleding in je kast hangen die je maar een of twee keer hebt gedragen en wil je wat extra geld verdienen? Er wachten meer dan 1 miljoen gebruikers op United Wardrobe tot je die producten online zet! Kleding verkopen is overigens super simpel: upload foto’s en vul de verkoopprijs in en in minder dan een minuut staat je product online. Succes!