Menu
Vrije tijd

Trip TIP: Bubbel Bruis: 3-daags Oud en Nieuw arrangement in Brabant met feestavond en vuurwerk

Vier oud en nieuw met Brabantse gezelligheid

Willen jullie dit jaar oud en nieuw vieren met de hele familie in een gezellig familiehotel? Dan zit je met het Bubbel Bruis: 3-daags Oud en Nieuw arrangement in Brabant met feestavond en vuurwerk op het goede adres!

Dit jaar is oud en nieuw voor jullie niet 1 dagen, maar 3 dagen! Met dit arrangement overnachten jullie 2 nachten in een prachtig familiehotel in het altijd gezellige Brabantse Mierlo. Op zowel de 30ste als de 31ste staat er een uitgebreid dinerbuffet voor jullie klaar in het restaurant. Na het buffet op oudejaarsavond kunnen jullie het jaar feestend uit swingen op de gezellige feestavond. Voor wie het oude jaar sportief wilt afsluiten of op 1 januari wilt beginnen met zijn goede sportvoornemens, kan gebruik maken van de sportfaciliteiten van het hotel.

Genieten in een familiehotel

Jullie overnachten tijdens oud en nieuw in een gezellig hotel in het leuke Mierlo. Dit hotel is voorzien van alle gemakken, voor zowel de kinderen als volwassenen. Zo heeft het hotel de beschikking over een eigen bowlingbaan, kun je een potje tennissen op de tennisbaan, kun je er minigolfen, zwemmen in het zwembad, een lekker hapje eten en een drankje doen in het restaurant, en nog véél meer!

Komen jullie oude en nieuw ook in dit gezellige hotel vieren?

Recreatief.nl