Menu
Vrije tijd

Trip TIP: Fietsarrangement in het Limburgse Vijlen

Ontdek Limburg per fiets

Er even tussen uit in het prachtige Limburg. Maak gebruik van de vele fietsroutes die het hotel voor u beschikbaar heeft en geniet 4 dagen van het dorpje Vijlen. Daarnaast komt u heerlijk tot rust in een van comfortabele hotelkamers en maakt u uw dag compleet met een 3-gangen diner in het restaurant.

Hotelfaciliteiten

Tijdens uw verblijf in Limburg, overnacht u in een van de comfortabele hotelkamers. De kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet en kabel-tv. Met het uitgebreid en heerlijk ontbijt kunt u de dag weer goed beginnen. Of u nu van een boek of van een aperitief wilt genieten in de lounge of op het gezellige voorterras, er is ruimte genoeg. Het tuinterras biedt een boeiend uitzicht op het Limburgse heuvelland. De service voor de gasten is volledig afgestemd op een gezonde actieve ontspanning die zo goed past in dit gebied met vele wandel- en fietsroutes.

Genieten met een grote G in het restaurant

In het stijlvolle à la carte restaurant met openhaard ervaart u wat bourgondische gastvrijheid inhoudt. Hier is het gemoedelijk en onderhoudend tafelen en zult u de creatieve kookkunsten beleven met een zuidelijk accent op basis van seizoen- en marktverse producten. De vriendelijke bediening en een originele wijnkaart zorgen mede voor een geheel eigen bekoring.

Wilt u ook komen genieten van de Limburgse natuur per fiets? Boek dan nu dit 4-daags Fietsarrangement!

Recreatief.nl