Menu
Vrije tijd

Trip TIP: Golfen in het Duitse Lippstadt

Houdt u van golfen, luxe genieten en heerlijk eten? Dan bent u bij dit uitstekende hotel in het Duitse Lippstadt aan het juiste adres. Bij dit 3-daagse golfarrangement zitten 2 greenfees inbegrepen bij een golfbaan gelegen op 3 minuten van het hotel. Kortom, een geschikt uitje om uw slag te verbeteren op de golfbaan.

Genieten in een mooie omgeving

Het 4-sterren hotel is rustig en centraal gelegen aan de oevers van de Lip. Lippstadt is een oude binnenstad, vlak tegenover zijn er charmante boetieks en een levendige scene pub. Het restaurant nodigt u uit en biedt fijn bereide lekkernijen. Bij mooi weer kunt u ontspannen in onze biertuin op de lip Plückers.

Een ontspannen verblijf

De 80 ruime en comfortabele kamers zijn standaard voorzien van een televisie met pay-tv, telefoon, radio, bureau, minibar, kluisje, gratis vast internet en een badkamer met een bad en/of douche, föhn en toilet. Een aantal kamers beschikken extra over airconditioning en/of koffie- en theefaciliteiten. Start uw dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet in de ontbijtzaal van het hotel. In het hotel-restaurant Schwanensee geniet u tijdens uw lunch en diner van internationale seizoensgerechten.

3 Minuten van het hotel zijn talrijke waterhindernissen en fairway bunkers en de greens gemodelleerd als een “golf juweeltje” in Oost-Westfalen.

Sla uw slag in het Duitse Lippstadt tijdens dit 3-daags Golfarrangement!

Recreatief.nl