Menu
Vrije tijd

Tuininspiratie opdoen tijdens TuinIdee 2015

Droomt u al een tijdje van een nieuw terras in uw tuin, eindelijk die veranda of een compleet nieuwe sfeer of stijl in uw tuin? Dan mag u voor inspiratie de tuinbeurs TuinIdee dit jaar niet missen! TuinIdee is één van de grootste tuinevenementen van Nederland in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Van 26 februari tot en met 1 maart aanstaande is dit ‘the place to be’ voor tuininspiratie, interessante workshops en meer.

Tuinbeleving staat centraal
Dit jaar heeft TuinIdee het thema ‘Leve de tuin’ waarbij de tuinbeleving in zijn geheel centraal staat. Op een ruimte van 25.000m2 wandelt u langs inspirerende tuinstijlen, de laatste tuintrends en mooie planten en bloemen. Naast de sfeertuinen kunt u ook een bezoek brengen aan één van de 225 exposanten. Zij presenteren tijdens TuinIdee hun nieuwste producten zoals tuinmeubelen, terrasoverkappingen, onderhoud en groen.

Ook aanwezig op deze tuinbeurs zijn tuin- en landschapsarchitecten Bram Breedveld en Ed Joosting Bunk van Studio LandLab. Speciaal voor TuinIdee 2015 hebben zij een aantal interessante voorbeeldtuinen samengesteld. Denk aan een Speltuin, plantenproeverij, FlowerPower tuin en een Lusthof. Maar er zijn ook interessante presentaties te zien van bekende hoveniers en tv-tuinman Rob Verlinden.

Praktische informatie TuinIdee 2015
TuinIdee 2015 is geopend van 10.00 tot 19.00 uur en op vrijdag 27 februari zelfs tot 22.00 uur. De entreeprijs is 11,50 euro in de voorverkoop via de website van TuinIdee: www.tuinidee.nl of 16,- euro aan de kassa. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen, mits zij onder begeleiding zijn van een volwassene.