Menu
Vrije tijd

Uitje van het Jaar! Actief dagje uit in Giethoorn

Voor een gezellig dagje uit met vrienden en familie is dit Giethoorn combinatie arrangement een goede tip. Lekker eten, knapzakje mee, wandelen, punteren en de dag afsluiten met een diner.

Geniet van een heerlijk dagje uit in Giethoorn met de hele familie. U wordt ontvangen met een lekker kopje koffie of thee met een stuk appeltaart en slagroom. Nog even relaxen, want dadelijk worden de mouwen opgestroopt. U gaat aan de slag met een picknick-punter-puzzeltocht door Giethoorn en over het meer “t Bovenwijde. Dit is echt iets voor de actievelingen, want er kan niet stil gezeten worden tijdens deze tocht. Hard aan het werk met de punter en ook nog de juiste weg zien te vinden met de puzzeltocht. Onderweg even ergens aanmeren om te genieten van de picknick. Als u eenmaal de route terug heeft gevonden, kunt u even lekker uw benen strekken en het dorp bezoeken of lekker een terrasje pakken om uit te rusten.

Aan het einde van de dag staat er voor u een 3-gangendiner klaar of een BBQ zodat u de geslaagde dag nog eens door kunt nemen met uw gezelschap.

PunterenPunteren in Giethoorn

Bent u benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
Cijfer: 9
“13 personen in de leeftijd van 9 – 77 jaar hebben enorm genoten van dit dagje uit. Voor de kinderen was er genoeg om lekker bezig te zijn: punteren, aquabubbelen, speeltuin en de ouderen konden ongestoord van hun rust genieten. De weersomstandigheden waren voor ons ideaal: droog en niet te warm. De vriendelijkheid en bereidheid mee te denken vielen ons op en we zijn dan ook al volop bezig met mondreclame!!”
Naam: Anoniem

Cijfer: 9
“goed verzorgd en uitdagend arrangement”
Naam: Anoniem

Cijfer: 8
“Erg geslaagd! Personeel van de Rietstulp is zeer behulpzaam geweest en heeft bijgedragen om onze dag vlekkeloos te laten verlopen!”
Naam: Anoniem

Wilt u meer weten over het Dagje uit met het Giethoorn – Combinatie arrangement?