Menu
Vrije tijd

Uw voorjaarsgevoel begint bij Tuin en Sfeerbeurs in Groningen

Een bezoek aan het grootste Noordelijke tuinevent biedt u alle inspiratie en informatie voor de tuin van uw dromen en buitenleven. Genieten, ontdekken en beleven.

Basis van de beurs blijven de prachtige inspiratietuinen, die zelfs voor mensen zonder tuin, de beurs al de moeite van een bezoek waard maken. De beurs, waar uw droomtuin werkelijkheid wordt! Inspiratie opdoen, vakkundig advies vragen, interessante lezingen volgen, leuke tuinspullen kopen, een tuinontwerp laten maken, tuinmeubelen uitzoeken. Het zijn allemaal ingrediënten, die de beurs voor tuinliefhebbers zo aantrekkelijk maken. Naast de vele inspiratietuinen is er natuurlijk nog veel meer te zien op Tuin & Sfeer, zoals: beplanting, bestrating, tuinmeubilair, tuingereedschap, sierhekwerk, terrasoverkappingen, (led)verlichting, serres, zwembaden, hottubs, tuinkachels en veel woon- en tuindecoratie.

‘Moestuinieren is hot!’ is de invulling van het themaplein
Denk maar eens aan de supermarktmoestuintjes en het tv programma ‘Van Hollandse Bodem’. In Leeuwarden en Groningen schieten de buurtmoestuinen uit de grond, zelfs midden in de binnenstad, of denk aan een moestuin op een balkonnetje of dakterras en aan de kweekbak.

Wilt u meer weten over de Tuin en Sfeerbeurs in Groningen 2016?