Menu
Vrije tijd

Veel te beleven tijdens IJsseldeltadag op 27 mei

Op zaterdag 27 mei is het weer IJsseldeltadag! Een gezellig dagje uit voor het hele gezin in polder Mastenbroek. Er valt weer veel te zien en te beleven. Neem eens een kijkje in de stal, leef je uit op de trampoline en geniet van bijzondere kunst en prachtige muziek. De IJsseldeltadag is voor jong en oud en is gratis toegankelijk van 10.00 tot 17.00 uur.

Tijdens de IJsseldeltadag zijn er vele leuke activiteiten te beleven zoals een puzzeltocht op de boerderij, schapen drijven, optredens van koren, een roofvogelshow, oude Amerikaanse auto’s en tractoren, streekproducten proeven, kunst in de boomgaard, workshop eendennesten maken, koe schilderen en skelterbaan en nog heel veel meer! Stoomgemaal d’Olde Mesiene aan de Kamperzeedijk is ook in bedrijf zodat u alles komt te weten over oude en moderne technieken van waterbeheersing. Tijdens de IJsseldeltadag wordt een voorproefje van de IJsselbiënnale (kunstmanifestatie langs de IJssel) gegeven.

Kom op de fiets
De fiets is natuurlijk het ideale vervoersmiddel. Vanuit de omringende steden en dorpen fietst u zo naar polder Mastenbroek. Komt u met de auto en gaat u verder met de fiets? Parkeren kan dan bij:
– Het Trefpunt Mastenbroek
– Vleeswinkel Van der Weerd
– Stoomgemaal Kamperzeedijk
– Kandelaar ‘s-Heerenbroek

Klik hier voor meer informatie over de IJsseldeltadag op 27 mei 2017!