Menu
Vrije tijd

Veluwse Bron arrangement in Hanzestad Deventer

Bent u op zoek naar een ontspannen uitje? Dan is dit Veluwse Bron arrangement in Hanzestad Deventer de perfecte bestemming voor u! Hier kunt u genieten van een dagje vol ontspanning in de vele sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten.

Daarnaast verblijft u ook nog eens 2 nachten in een prachtig en stijlvol hotel in het historische Deventer. Hier kunt u een dagje shoppen, cultuur snuiven of juist de omgeving verkennen tijdens een mooie fiets- of wandeltocht. Waar wacht u nog op? Boek nu ons Veluwse Bron arrangement in Hanzestad Deventer  en laat u volledig in de watten leggen!

Veluwse Bron arrangement in Hanzestad Deventer

Wilt u graag verblijven in een historisch pand midden in het bruisende centrum? Dan is dit hotel de perfecte keuze voor u! Het karakteristieke pand ligt op slechts 500 meter afstand van de oude binnenstad, waar u kunt genieten van de monumentale sfeer en de prachtige IJssel. Het hotel biedt u de mogelijkheid om heerlijk te fietsen, wandelen en natuurlijk te genieten van al het moois dat deze Hanzestad te bieden heeft. Tijdens uw verblijf kunt u uw auto veilig parkeren in de Parkeergarage .

Boek nu uw verblijf en ontdek deze bijzondere stad en haar omgeving!

De oude binnenstad Deventer

Vanuit het hotel loopt u direct de oude binnenstad in, waar u kunt genieten van de leuke winkeltjes, monumentale panden en gezellige terrassen. De stad heeft veel gedaan om het historische karakter te behouden, wat u terugziet in het nagenoeg geheel intacte oude stratenpatroon en de honderden gerestaureerde monumenten.

Op nog geen 10 minuten loopafstand van het hotel vindt u het Historisch Museum en de Schouwburg van Deventer. Maar ook de landgoederen van de St. IJssellandschap en het Rijsterborgherpark zijn in de omgeving te vinden.

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Bel: 088-5405805

Recreatief.nl