Menu
Vrije tijd

Vriendenweekend TIP: Escape-weekend op Nationaal Park Veluwezoom

Spannend vriendenweekend op de Veluwe

De dagen zijn weer donker en nat aan het worden en dat betekent dat de herfst volop aan de gang is en dat we de koude winterdagen binnenkort weer tegemoet gaan. Met dat weer is het natuurlijk wat minder om naar buiten te gaan. Daarom hebben wij special voor diegenen die graag een vriendenweekend inplannen het ”Escape-weekend op Nationaal Park Veluwezoom”.

Tijdens dit weekend overnacht je in een unieke Finse chalet in het dorpje Dieren aan de rand van de Veluwe. Denk jij dat jij en jouw vrienden goed op elkaar ingespeeld zijn? Daar gaan jullie dit weekend achter komen tijdens het ontsnappen aan de spannende escape room. Daarnaast ga je ook een bijzondere escape tour doen op het Nationaal Park de Veluwezoom. Om het arrangement compleet te maken, kunnen jullie ’s avonds genieten van een 3-gangen diner en de volgende ochtend van een uitgebreid ontbijt.

Overnachten in een unieke Finse Chalet

Je overnacht bij dit arrangement in een unieke Finse Chalet in het dorpje Dieren aan de rand van Veluwe. Op dit park kun je naast de escape room ook verschillende andere activiteiten ter plekke doen. Zo kun je ervoor kiezen om te klimmen, pistool te schieten, handboog te schieten, et cetera. Wil je ’s avonds nog even op pad? Dan kun je naar de stad Arnhem. Kortom; een omgeving met vele mogelijkheden!

Ik daag jou uit om aan dit spannende escape weekend te ontsnappen!

Recreatief.nl