Menu
Vrije tijd

Nieuw: 2-daags ALL-IN Vriendenweekend – Vissen naar forellen en het lekkerste biertje

Compleet weekendje weg met de mannen

Ga jij graag samen met jouw vrienden vissen en zijn jullie niet vies van een lekker biertje? Dan ben je met het 2-daags ALL-IN Vriendenweekend – Vissen naar forellen en het lekkerste biertje op het goede adres.

Met dit arrangement overnachten jullie 1 nacht in een unieke Finse Chalet in het dorpje Dieren. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie genieten van een heerlijke lunch, een luxe barbecue en een uitgebreid ontbijt. Om de omgeving wat beter te leren kennen, kunnen jullie op een dag naar keuze met z’n alle op de tandem stappen en middels een GPS op pad gaan. Om ervoor te zorgen dat jullie zelf niet te veel hoeven te sjouwen met jullie visspullen, krijgen jullie bij dit arrangement de benodigde materialen om een lekker middagje te vissen. Om het uitje helemaal compleet te maken, krijgen jullie ook nog een lekkere bierproeverij. Klinkt dat niet als een fantastisch mannenweekend?

Overnacht in een unieke Finse chalet

Jullie overnachten in een unieke Finse Chalet aan de rand van de Veluwe in het dorpje Dieren. Voor wie het arrangement nog niet genoeg is, kan op het park ook nog vele andere activiteiten doen zoals langlaufen, klimmen, pistool schieten, et cetera.

Komen jullie ook genieten op de Veluwe?

Recreatief.nl