Menu
Vrije tijd

Vrijetijdstip! Ontwerp samen met de kids uw eigen telefoonhoesje.

Zijn de kinderen binnenkort weer vrij van school? En dan de vraag wat gaan we nu weer doen om ze te vermaken. Wat dacht u er van om samen met de kids een eigen telefoon hoesje te ontwerpen.

Gezellig knutselen en samen een hoesje voor je telefoon maken. Met een mooi ontwerp maakt u ook nog eens kans om straks uw eigen telefoonhoesje daadwerkelijk te kunnen gaan gebruiken!

Hoe werkt het?
Via onze website maakt u samen met de kinderen een eigen ontwerp voor uw nieuwe smartphonehoes.

Als uw design is uitgekozen, verzamelt u via Facebook zoveel mogelijk likes op uw ontwerp. De 3 designs met de meeste likes krijgen een oplage van de eigen hoesjes en ook nog eens een plekje op Smartphonehoesjes.nl! Maar dat is nog niet alles!

Bent u één van de laatste 3 beste designers? Dan wordt het pas echt spannend. Wordt u de eerste die 100 hoesjes verkoopt via smartphonehoesjes.nl? Dan wint u naast een eigen oplage hoesjes ook nog eens de nieuwe iPhone 6! Leuk voor uzelf, maar ook voor uw zoon of dochter.

Dus bent u op zoek naar Samsung Galaxy S5 Active hoesjes die helemaal te gek zijn voor u of uw kinderen? Ontwerp hem dan gewoon zelf!